Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ateist ile müslüman evlenemez mi ?
- Konu Sahibi Selinryhn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrilik acisi ask acisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Midesi almamak nedir ya ?
Insanlari kategorize etmek daha midesizce geliyor bana !!!
Dinde zorlama yok ister inanir ister inanmaz bu sadece kendini baglar..
Adam abdest almiyormus bu bile yeterli bir sebepmis ..
Madem su her seyi temizliyor da
Oglan cocuklarina tecavuz edenleri
Kendi kizina ogluna hallenen muslumanlari niye temizlemedi ..
Cok ateist arkadasim var sonuna kadar guvenebilecegim her konuda
Cokta musluman tanidigim var kedimi bile emanet edemeyecegim ...
Kafası yüzü gözü yağdan gözükmeyip namaz kılan temizdir kafası
Haftada bir pislikten kokup birlikte oldu diye onuda zorla yapıp yıkanıp abdest aşınca mide kaldırıyo
Caizmiş değilmiş ohoo bukadar hocaya imama boşa maaş veriyolar
- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
hayirli ucuşlar MuneSanane benim hamileligimden hormonoumdan terbiyesiz! Git ötede oyna mahalle karisi
- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 41
Bu ne demek şimdiMidesi alıp evlenmeyi kabul ediyorsa diyecek söz yok ...
Cok komiksin bildirilfi mesajin o cevap tüm müslümanlaraydi sekerim anlayan anladi gerekn cezayida alirsin burda hakaretlerini kendine saklaSize cevap verdigimi hatirlamiyorum ...
Iyi gunler
- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
Dinimizce bir bayan gevur veya ateist biriyle evlenemez.
"Gavur" fln nedir ya, çok ayıp..
Önemsiz mi sandin? Yaş kac bacım? yol yordam bilmezler evlenmeye kalkarlar üstüne birde cocuk yetistiremezler egitemezler ortalik cehalet yuvası olur. Hey Allah im. Ne günlere kaldik
eşim de ben de ateistiz
daha doğrusu dine inanmayız öyle bir kalıp vs gerekmez bir ad koymak gerekmez
çocuk da yetiştiririz cehalet vs de aşılamayız
bu tutumumuzu bilen ve Müslüman olmasının en büyük meziyet olduğunu düşünen arkadaşlarımızı da çocuğumu benim iyi yetiştirdiğimi değil Allah ın onu içinde iyilik ile yarattığını söyler hem de yüzüme bakarak Allah ne iyi şekilde yaratmış çok akıllı şöyle iyi böyle iyi diye
ben de yorum bile yapmam
iyi yetiştirilmemiş çocukları Allah kötü yaratmış anlamına geldiğinin farkında bile değil zira sözünün
konu sahibi size gelince ailen bu kadar dini hassasiyete sahip sen ne durumdasın
senin için önemli değilse olur ama hayatın din referansı ile yaşanacaksa olmaz sanki
lakin bu aşamaya kadar din referansı ile yaşamamışsın bence zira sevgilin var
- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Sizin gibi dusunmeyenSanane benim hamileligimden hormonoumdan terbiyesiz! Git ötede oyna mahalle karisi
Sizin gibi inanmayan
Sizin gibi davranmayan insanlari anormalmis gibi lanse edemezsiniz oncelikle diger fikirlere saygili olmayi ogrenmeliyiz ..
Hamilesiniz bir cocuk yetistireceksiniz
Cocuk yetistirmek bir sanattir ..
Dayatmalarla zorlamalarla bir kaliba sokmaya calismakla cocugun hayatini mahvetmeyin ..
Okuyun arastirin gozlemleyin
Ve saygili olmayi ogrenin ..
Cesitli renkler var dunyada
Escinseller ateistler deistler hristiyanlar deliler yobazlar her sey var
Herkes sizden degil
Mecburda degil ...
- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 41
Mahalle karısı demek hakaret olmuyor mu?Cok komiksin bildirilfi mesajin o cevap tüm müslümanlaraydi sekerim anlayan anladi gerekn cezayida alirsin burda hakaretlerini kendine sakla
Tabiki degil herkes kendine ama hakaret edemez kimse herkesi ayni kedeye koyamaz kusura bakmayinSizin gibi dusunmeyen
Sizin gibi inanmayan
Sizin gibi davranmayan insanlari anormalmis gibi lanse edemezsiniz oncelikle diger fikirlere saygili olmayi ogrenmeliyiz ..
Hamilesiniz bir cocuk yetistireceksiniz
Cocuk yetistirmek bir sanattir ..
Dayatmalarla zorlamalarla bir kaliba sokmaya calismakla cocugun hayatini mahvetmeyin ..
Okuyun arastirin gozlemleyin
Ve saygili olmayi ogrenin ..
Cesitli renkler var dunyada
Escinseller ateistler deistler hristiyanlar deliler yobazlar her sey var
Herkes sizden degil
Mecburda degil ...
- 13 Ağustos 2014
- 5.574
- 2.435
- 448
herkesin inancı kendinedir düşüncesindeyim ben. olmaz diye birşey yok bence .. Tabi aileler sorun olabilir.Ya
ya dediğim gibi bunu hiç konuşmadık bizim aile dostumuz var kendisi imam annem konu arasında nikahınızı o kıyar Dedi orada ağzımdan kaçırdım
mesela erkek arkadasınız imam nıkahı istemeyebilir. baska da bir sorun olacagını düşünmüyorum.
- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
eet basıtHa oladar basit yani :)
Teşekkür ederim hem cevabınızdan hemde tutumunuzdan dolayıCanim açtığın diğer konuyu da yazmıştım simdi de fikrimi belirteyim eğer birbirinize karşı saygılı ve sevgili davranıyorsanız ilişkiniz devam eder ailenizle konuşun bu durumun size bir zararı olmadığını ve evlenmek istediğinizi söyleyin bir süreden sonra onlar da anlayışla karşılar bence. Çocuk konusunu dertetmeyin iki görüşü de anlatabilirsiniz vs
- 24 Ekim 2011
- 1.013
- 1.315
- 133
Bu noktada siz ne düşünüyorsunuz bu önemli. Ben ermeniyim mesela ve çocuğuma Türk kültürünün yanı sıra kendi kültürümü de aktaracağım doğal olarak. Farklılıkları nasıl algıladığınıza bağlı. Din eksenli ya da "gavur" eksenli yaklaşmaktansa, temel insani değerleri baz alabilirseniz sorun kalmayacaktır.
Farklılıkları bir tehdit olarak görmeyin, zenginlik olarak bakın.
Ne kadar güzel anlatmışsın . bravo...
Seninkinin yaninda olmuyoMahalle karısı demek hakaret olmuyor mu?
Mune kendi halaretlerinife etiketlesin bu sahis. Insanlari burda sikayet ediyor kenfi yazdillari halaret fegilmis gibi!Su baslikta muslumanim diyenler direkt konudaki adama ne sekilde hakaret ediyorlar Mune konu dini icerikli ve onu alinmaz bir linc baslamak uzere
- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358