- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
Sırf din farklılığı yüzünden ben eşimden boşanmazdımAteist olduğu zaman dini nikahınız bozulur zaten
onu yazacaktım ben de yazmadım.Ateistler vebali ya, ondan sanirim. :)
Okuyanlar daha çok deist okuyor, çevremde cok
Aslinda uslubunca konusulabilir konular ama bu forum bunu kaldiramiyor. Daha ilk sayfadan belli oldu. Ateistleri gectim Hristiyanlara kadar laf gitti. Konusmayi bilenle konusulur da burada seviye cok dusuyor. O yuzden bu kuralin gerekliligini bir kez daha anlamis oldum.Forum kurallarına aykırı herhangi bir dini konu açmak, aykırı olduğu için kapatılmasını istenme hakkı da var. Ki fazla bile kalmış, bu yüzden yasak işte. Bu forumda sadece Müslümanlar yok, Hıristiyanlar, Yahudiler, deistler, ateistler belki Budistler bile var. Herkesin inandığı farklı bir şey var, din objektif yorumlanacak bir konu değildir.
banyo yapacak ama :)
kokmaz yani merak etme..ne değişik insanlar var ya
fikir ayriligi hakarete varan boyuttaysa zaten mudahale ediyolar. kac tane yorum atilmis. mantikli da kapatilmasi. ama sayfalari dolasrken cogu kisi baski yapar gibi adminleri etiketlemis. gerekli gorunurse kapatulir zaten.Forum kurallarına aykırı herhangi bir dini konu açmak, aykırı olduğu için kapatılmasını istenme hakkı da var. Ki fazla bile kalmış, bu yüzden yasak işte. Bu forumda sadece Müslümanlar yok, Hıristiyanlar, Yahudiler, deistler, ateistler belki Budistler bile var. Herkesin inandığı farklı bir şey var, din objektif yorumlanacak bir konu değildir.
Belki tahareti kastediyor ajahwhgwgw yurt dışına giden türklerin kanayan yarası taharet musluğunun olmaması mesela. Bu da benim için sorun olurdu şahsenbanyo yapacak ama :)
kokmaz yani merak etme..ne değişik insanlar var ya
Yani konu 40 sayfa olmuş.Boyle konular sadece uyeleri birbirine düşürüyor kimseye bir faydasi yok burdaki tartismanin.Bizim baskımızla hiçbir şey yapmazlar zaten yapmıyorlar da ama konu forum kuralların aykırı. Burada bayağı din tartışılıyor insanlar birbirini ve inançlarını yargılıyor. Hakarete varan yorumlar var. Müdürler görseler anında kapatacaklar konuyu ama neredelerrr..
Evlenmeniz dinen uygun değil. Zaten çocuk eğitimi, dini vecibelerin yerine getirilmesi konularında skntı yaşarsınız ve kimseyi zorla inandıramazsınız ama eş tercihinizden dinen sorumlusunuz. Müslüman biriyle evlenmeniz doğru olan..Kızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
merhaba canlar, Ben staj yapmakta olan bir üyeyim. Benim bir sevgilim var dört yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık. Kendisi mesleğine başladı ama ben hala staj yapıyorum neyse. Evlenme yaşımızın geldiğini ve artık para kazandığımızı göz önüne alarak evlenme için adım atmaya karar verdik ama kendisi ateist. Ailemle zaten tanışıyorlardı ama ateist olduğunu söylemedim ne bileyim önemsiz sandım. Geçen gün bu konuyu konuşurken ağzımdan ateist olduğunu kaçırdım konu da şeydi imam nikahımızı arkadaşın babası kıyar diye konuşuyorduk. Annemler buna inanılmaz şekilde karşı çıktı müslüman olan müslüman olanla evlenmek zorundaymış sevgilim de ailemin bu tutumuna çok üzüldü ne yapacağım lütfen yardım edin ayrılırsam onsuz yapamam ama ailemi de ezip geçemem
Konu kesinlikle fake...
O kadar görüşmüşsün evlilik yoluna girmişsin hiç mi düşünmedin evlenince nasıl olucağını?
Yada çocuğunu nasıl yetiştiriceğini?
Çocuk doğar doğmaz dinini seçmicek sen onu yönlendiriceksin.belli bi yaşa gelince başka dini seçmek isterse o ayrı..
Evlenince sen gusül alırken o almıcak.ramazanda oruç tutucaksın o tutmucak.bayramlarınıza dini günlerinize inanmıcak ve kutlamak istemicek.
Ve daha birr sürü konu uzar gider...
Bu konuları düşünmücek kadar cahilsen o ayrı.ama konu fake kokuyor..
Müslümanlık dinini bilmeyip yorum yapanlar bana daha tuhaf geliyor. benim kastettiğim mide abdestsiz gezmesi banyo yapması değil. açıp 2 satır kitap okusanız anlardınız. şu an ciddi komik duruyorsunuz.
fikir ayriligi hakarete varan boyuttaysa zaten mudahale ediyolar. kac tane yorum atilmis. mantikli da kapatilmasi. ama sayfalari dolasrken cogu kisi baski yapar gibi adminleri etiketlemis. gerekli gorunurse kapatulir zaten.
ben yarıda kestim baktim oooooo kafa pilot.babama soruyorum ilahiyat mezunu adam.cevap veremıyor.eee sen veremıyorsan bu işte bi sıkıntı var dediim.koydum kenara.. okumadım türkcesini..okumayın sonra beyin yanıyor :) arapçası iyi ama ..:)
ahh be yavrum benım aldığım eğitimlerin her belgesini alsaydım şuan bana hocam dıyor olurdun..neyse kendimi ifşa etmiyim ....ama çok sağlam bir dini eğitim aldım..yani bana maval okuma .yanlış kişiye yazdın..
üslup çirkin..öcü gözüyle bahsedıp bi de insancıl roller komık oluyor.sevıyelı konuşalım olur mu?
Öyle ben alaka kurdum....ne alaka mideyle?
merak ettim nasıl bir alaka ama?Öyle ben alaka kurdum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?