- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
Ahahgsgqgag ondan değil de şey gibi bence mesela senin peygamberine inanmıyor yani bunu kabullenmekte zor olabilir. Mide alması=kabullenmek gibime geldiAteistler vebali ya, ondan sanirim. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahgsgqgag ondan değil de şey gibi bence mesela senin peygamberine inanmıyor yani bunu kabullenmekte zor olabilir. Mide alması=kabullenmek gibime geldiAteistler vebali ya, ondan sanirim. :)
Aslinda uslubunca konusulabilir konular ama bu forum bunu kaldiramiyor. Daha ilk sayfadan belli oldu. Ateistleri gectim Hristiyanlara kadar laf gitti. Konusmayi bilenle konusulur da burada seviye cok dusuyor. O yuzden bu kuralin gerekliligini bir kez daha anlamis oldum.
Birazdan çıkar Abuzittin Üni Sosyoloji öğrencisiyim deney yaptım size ihihi:) der kaçar. Olan insanların burada birbirini yediğine olur. Yemeyin bu ayakları yahu, yeni üye ilk konusu da belirgin dini içerikli yapma yav, gerizekalı değilse çok kavga çıkarabilecek bir konu olduğunu da bilirdi zaten. Burada objektif yorum alınamaz bu konuya, net insanlar birbirine düşsün diye açılmış bir konu.
ben 16 yaşına kadar her sene Kuran kursuna gitmiş ibadetlerini tam yapmış bir insandım
ama hep arapça
çünkü sorgulamaya başlıyorsun
bazısı sonuna kadar gidiyor bazısı da bakıyor ki inancı zarar görecek inanmadan yaşamayı düşünemediği bundan korktuğu için bırakıyor
hala yasak dio. ben baska bisi diyorum. nese okeBunun fikir ayrılığı falan yok dini içerikli konu direkt yasak. Forum kuralları yukarıda pinli, oradan okursunuz.
Size özel mesaj atamıyorum siz bana atar mısınız?çünkü sorgulamaya başlıyorsun
bazısı sonuna kadar gidiyor bazısı da bakıyor ki inancı zarar görecek inanmadan yaşamayı düşünemediği bundan korktuğu için bırakıyor
peki siz eğitim alırken banyo demek abdest demek diye mi öğrettiler?? eğer öyleyse lütfen aldığınız eğitimin yerini söyleyin de uzak duralım.
Size özel mesaj atamıyorum siz bana atar mısınız?
hala yasak dio. ben baska bisi diyorum. nese oke
sanmıyorum öyle olduğunu bence aklına gelmiş bunu yazmış, yoksa midenin almamasıyla ne alakası var?Ahahgsgqgag ondan değil de şey gibi bence mesela senin peygamberine inanmıyor yani bunu kabullenmekte zor olabilir. Mide alması=kabullenmek gibime geldi
Ağzına sağlık tam içimden geçenleri yazmışsın benimde inancım var ama eşim inanmaz bu aramızda hiçde sorun olmadı eşim çok iyi insan buda benim için yeterli ne müslüman geçinenler var dövüp sövüp sayan onlar abdest alınca iyi benim eşim abdest almıyo kötü miden nası alıyo oluyo o nası bi bakış açısıdır anlamadımMidesi almamak nedir ya ?
Insanlari kategorize etmek daha midesizce geliyor bana !!!
Dinde zorlama yok ister inanir ister inanmaz bu sadece kendini baglar..
Adam abdest almiyormus bu bile yeterli bir sebepmis ..
Madem su her seyi temizliyor da
Oglan cocuklarina tecavuz edenleri
Kendi kizina ogluna hallenen muslumanlari niye temizlemedi ..
Cok ateist arkadasim var sonuna kadar guvenebilecegim her konuda
Cokta musluman tanidigim var kedimi bile emanet edemeyecegim ...
Ateistlere deistlere hristiyanlara ve evet müslümanlığa laf geldi. Hiç kimsenin kimseye saygısı yok yorumlardan akıyo bu. Gizli veya açık bir nefret var ve tüm kesimlerde..Aslinda uslubunca konusulabilir konular ama bu forum bunu kaldiramiyor. Daha ilk sayfadan belli oldu. Ateistleri gectim Hristiyanlara kadar laf gitti. Konusmayi bilenle konusulur da burada seviye cok dusuyor. O yuzden bu kuralin gerekliligini bir kez daha anlamis oldum.
Dini konu hakkında tartışmaya girmek istemiyorum. Fikrimi de açıklamak istemiyorum.bu konunun açılması da yasak zaten.herkesin görüşü kendine.ama unutulmamalı er geç herşeyi in hesabı sorulacaktır.kabirde sorulacak ilk şeyler namaz oruçtur. Zira bunları yapmayan kabir azabı çekecektir. Hz Muhammed sav ummetindeniz.uymayanin üzgünüm ki ahirette cezası büyüktür.!merak ettim nasıl bir alaka ama?
O kiymetli dusuncelerini kendine sakla olur mu canim.çocuklarınızı imamhatipten uzak tutun kafi canım..saygılar..
çocuklarınızı imamhatipten uzak tutun kafi canım..saygılar..
benim inancıma göre belki bunlar yok, onu nasıl yapacağız?Dini konu hakkında tartışmaya girmek istemiyorum. Fikrimi de açıklamak istemiyorum.bu konunun açılması da yasak zaten.herkesin görüşü kendine.ama unutulmamalı er geç herşeyi in hesabı sorulacaktır.kabirde sorulacak ilk şeyler namaz oruçtur. Zira bunları yapmayan kabir azabı çekecektir. Hz Muhammed sav ummetindeniz.uymayanin üzgünüm ki ahirette cezası büyüktür.!
Bana cok cirkin geldi bu deyim. Ben de birliktelik yasayan insanlarin ayni dini gorusu paylasmalarinin daha uygun olacagi gorusundeyim ama bunu soylemenin de bir adabi olmali.Ahahgsgqgag ondan değil de şey gibi bence mesela senin peygamberine inanmıyor yani bunu kabullenmekte zor olabilir. Mide alması=kabullenmek gibime geldi
Konuya yazilan yorum: Iyi ateistler de taniyorum, kotu muslumanlar da taniyorum.
Zeka kupu uyelerin anladigi: Muslumanlara hakaret ediliyor. Sizin derdiniz Islam!!!!