Aynen her yöreden her ülkeden her dinden iyife ciksr kötüde bunu dine memlekete vs göre karar veremeyizBen öyle dusunmuyorum . Tabiki oylelerinden vardır ama olmayanları da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen her yöreden her ülkeden her dinden iyife ciksr kötüde bunu dine memlekete vs göre karar veremeyizBen öyle dusunmuyorum . Tabiki oylelerinden vardır ama olmayanları da var
Ben sana yazdigimi hatirlamiyorum ki sekerim sen nerden ciktinya nereye kışkırdın sen yine. bi dur tamam kapatılacak. sakin. kışkırmamak okuma sen tatlım bence
Yorumlari hic okumadim cunku tartismalar olacagina emindim.Şuan ne yapılıyor peki?
Keşke ters yorumlar yapılsa, en müslüman arkadaşlarımız alanen bizden olmayan mantığıyla
aşağılama yapıyor..
Kahkahalarla güldum. Supersinya nereye kışkırdın sen yine. bi dur tamam kapatılacak. sakin. kışkırmamak için okuma sen tatlım bence
Ben sana yazdigimi hatirlamiyorum ki sekerim sen nerden ciktin
Ben saygi duyuyorum. Dayim ateist esi müslüman ne cektiklerini ben biliyorum canikom. Ondan yaziyorum. Herkesi ayni keseye koymak yanlis. Herkes ayni degil. Her dinden vs cikar iyiside kötüsüdeAynı şekilde inançsızlığa karşı da saygı gerekir. İnanç -her boyutu ile- hassas bir konudur ve kullandığımız kelimelere dikkat etmemiz önemlidir.
Abdest dediğiniz su ile alınır. Esas olan da temizliktir.
Miden kaldırmayabilir falan ne alaka çözemedim.
Müslümanlığı temsil ederken biraz ağzınızdan çıkanlara
dikkat edin.
En çok ben müslümanım diyenler, yani sizin gibiler
Dinden soğutuyor farkında mısınız?
Ah canm tsk ederm tabi ama ben elmayi hic sevmem ki malesef canikoe sen bana yazmadın diye ben yazamam mı şekerim elma seni sevmiyor diye sen elmayı sevmeyecen miiiiiii
ilk burdan başlasın yazışmalarımız olmaz mı
Ayrica bu ters yorumlari yapanlarla evlenmiyorsunuz degil mi?Şuan ne yapılıyor peki?
Keşke ters yorumlar yapılsa, en müslüman arkadaşlarımız alanen bizden olmayan mantığıyla
aşağılama yapıyor..
Ah canm tsk ederm tabi ama ben elmayi hic sevmem ki malesef caniko
Ben sevdiklerimi seviyorum canm sen merak etme beni nasilda düsünürmüs askitooo yasa ayyy gözlerim dolduSeversin dünyayı doludizgin
ama o bunun farkında değildir
ayrılmak istemezsin dünyadan
ama o senden ayrılacak
yani sen elmayı seviyorsun diye
elmanın da seni sevmesi şart mı?
Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık
yahut hiç sevmeseydi
Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?
bence artık sevmelisin
Yorumlari hic okumadim cunku tartismalar olacagina emindim.
Sadece konuya ve bana cevap verene yazdim.
Ben ateistler ahlaksizdir soyledir boyledir diyemem, her dinden ve dinsizden ahlakli/ahlaksiz cikabilir.
İnanc acisindan bakiyorum olaya. Ateistler neden ateist oluyor? Dini seyleri mantiksiz buldugu icin. Topluma bir nebze rol yapabilir uyum adina ama en yakini esi olunca gercek yuzunu gosterecektir. Ben de bu yorumlari kaldirabileceksen evlen diyorum.