- 29 Şubat 2016
- 14
- 2
-
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
Kizlar kitap materyal falan onları nasıl buluyoruz
Merhaba canim evet iki universiteye birden devam edebiliyorsun. İstersen dondur istersen ikisinede devam et. Onkayittan sonra bankaya para yatirmak yeterki oluyormuş öyle mesaj geldi ataöf'den. Yani bur aof bürosuna filan gitmiyorsun evrak vs. gerek yokmuş nesajla bilgilendirme yapilmadi mi sana ?Ben anadolu üni sosyoloji okuyorum. Atatürk üniye ön kayt yptrdım önceki okulumu dondurup yenisine dewam edebiliyomuyum bide ön kayıttan sonra baska ne yapmam gerekiyo istanbulda atatürk aöf bürosu nerde war yardmcı olurmusunuzz
Ben anadolu üni sosyoloji okuyorum. Atatürk üniye ön kayt yptrdım önceki okulumu dondurup yenisine dewam edebiliyomuyum bide ön kayıttan sonra baska ne yapmam gerekiyo istanbulda atatürk aöf bürosu nerde war yardmcı olurmusunuzz
Merhaba canim evet iki universiteye birden devam edebiliyorsun. İstersen dondur istersen ikisinede devam et. Onkayittan sonra bankaya para yatirmak yeterki oluyormuş öyle mesaj geldi ataöf'den. Yani bur aof bürosuna filan gitmiyorsun evrak vs. gerek yokmuş nesajla bilgilendirme yapilmadi mi sana ?
Devlette ögretmenlik için sonra çocuk gelişimini 4 yıllığa tamamlamak gerek.Eger öyle düşünüyorsanız yada sadece kpss düşünüyorsanız atama yine olmuyor.kızlar ben aöf sosyoloji bitirdim 4 yil once.bu sene de formasyon aldim ama atama yok bizim bölümden.tekrar okumak istiyorum, cocuk gelisimi benim lisedeki bölümüm de zaten ama kararsizim tekrar aöf 'e dönmek falan
Geçen sene öyleydi ama artik o sistem kalkmış. Gelen mesaji aynen yaziyorumAsıl kayıt için evrakları kargo yapıyorsunuz isterseniz üniversiteye telefon açın.
Not ya da kitap satın almayacaksın.
Anadolu üni gibi değil Atatürk Üniversitesi
Kayıt yaptırdıktan sonra şifre ve numaran oluyor, onunla birlikte her hafta bir ünite olmak üzere dersler internetten yayınlanıyor ister videosunu izle ister pdf üniteyi indir.
Sağda solda satılan kitapları alma boşuna para ödersin zaten kolay dersler ünite sonlarındaki tek sayfalık özetleri okuyarak geçiyorum ben çalışmıyorum bile doğru düzgün.
Üstelik gayet anlaşılır
Kesinlikle o kadar kolay değildi. Ben ünitede okudum çıkmış sorulara agirlik verdim ama çıkmış soru yok denecek kadar azdı. Vize sonuçlarim çok kötü. Konu ağırlıklı çalışmak gerekmiş sınav sistemi değişmiş artık eskisi gibi kolay sorular olmayacakmışHAYE ; o kadar kolay değil sanki. Bende netten çalıştım, obs de sınavlara katıldım ama yine düşük not almışım. Şimdi oldu sana 14 ünite.
Çocuk da var bende nasıl çalışılır bilemiyorum Sadece soru-cevap mı yapsam ?..
Mezun olan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi? 2 sene biter mi bu bölüm?
Kesinlikle o kadar kolay değildi. Ben ünitede okudum çıkmış sorulara agirlik verdim ama çıkmış soru yok denecek kadar azdı. Vize sonuçlarim çok kötü. Konu ağırlıklı çalışmak gerekmiş sınav sistemi değişmiş artık eskisi gibi kolay sorular olmayacakmış