Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

kb44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
77
60
8
Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?

Hazır mesleğime kavuşmuşken keyfini çıkarırdım

Yüksek lisansa falan başlayın
Seminerlere kongrelere katılın alanınızla ilgili
Oralarda yeni insanlar olur

Arayışa girip çok fazla kafaya takınca iş saçma sapan yerlere gidiyor. Bence akışına bırakın. İlla biri çıkacaktır karşınıza.

Bu işler kısmet işi ben çok kalabalık bir yerde çalışıyorum. Sürekli değişik kişiler,tipler v.s güzel çekici bir bayanım ki al benim var yani ama yalnızım olmayınca olmuyor

seçilme seç diyorsun :)
tabi ki. Geliri olan, eğitimli olan bir bireysin. Beraber yaşayacağın insanı sen belirlemelisin. Hayatı akışına birak elbet çıkar biri karşına.

Hayatımı yaşardım. Ne görüşüymüş arkadaş. Eğitimli, eğitimsiz fark etmiyor. Çok şaşırıyorum.

Valla bana evli halimle talip çıktı bir arkadaş imstagramdan benimle fotoğrafını paylaşmış ablası görüp beğenmiş oğlumla tanışır mi acaba diye buradan nereye varmak istiyorum derseniz arkadaşlarınızla fotoğraf paylaşın ne diyelim. Çevrede kimse yok mu, sosyalleşecek başka alanlar bulun. Benim şimdiye kadar görüştüğüm kişiler eşim de dahil hep arkadaş çevresinden olmuştu. Kısmet işte.
Ame genelde arayinca değil boşverip hayatını yaşayınca doğru insana rastlıyoruz. Birini bulayım diye düşününce olmayacak insanlarla zorlama bir ilişki kurma riski var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…