- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 35
-
- Konu Sahibi rrrapunzelll
5 yıl bekleyişin sonunda öğretmen olarak atanan kız kardeşime pasta yaptırıp sürpriz yapmayı düsünüyorum pastaya ne yazdırsam güzel olur orjinal fikirler varmıdır :) yardım etseniz yada nasıl sürpriz yapsam mesela
Hayırlı olsun sizede evet yıllarca uğraşıp başını kaldırmadan ders çalışıyordu artık hasta olmuştu kafaya takmaktan o yüzden çok sevindik onun adına:)"yeni hayatına hosgeldin" yazdırabilirsiniz. artık bambaşka bir çevresi yepyeni bir hayatı olacak." herşey çok güzel olacak " da olabilir. bu arada o mutlulugu yaşayan ablalardanim bende sizi çok iyi anlıyorum gözünüz aydin
Hayırlı olsun sizin için deHayırlı olsun kardeşinize. Ne tatlı bir düşünce ben de 8 yıl sonra atanıyorum kısmetse, ama kimse bir sürpriz yapmadı sanırım abla ben olduğum için
Hayırlı olsun sizede :) ya kardeşim hic.bi özel günümü atlamaz çok uzun süredir bekliyordu atanmayı aklıma farklı bisey gelmedi çok emek verdi sevinsin istedim :)Hayırlı olsun kardeşinize. Ne tatlı bir düşünce ben de 8 yıl sonra atanıyorum kısmetse, ama kimse bir sürpriz yapmadı sanırım abla ben olduğum için
Pasta, cicek gibi seyleri sevmem hic.. Onun yerine meslegine ozel hediyeler olabilir.. Isme ve meslege ozel kupa, kalem, masa süsü ne bileyim; oyle seyler guzel oluyor.. Pasta ile boyle bi hediye daha iyi olur, kalici olur hem..5 yıl bekleyişin sonunda öğretmen olarak atanan kız kardeşime pasta yaptırıp sürpriz yapmayı düsünüyorum pastaya ne yazdırsam güzel olur orjinal fikirler varmıdır :) yardım etseniz yada nasıl sürpriz yapsam mesela
Amin inşallah sağolun çok teşekkür ederimHayırlı olsun sizin için de
Şimdiden iyi eğlenceler basit bir şey bile olsa hoşuna gider eminim güzel bir çiçek ya da pasta olabilirHayırlı olsun sizede :) ya kardeşim hic.bi özel günümü atlamaz çok uzun süredir bekliyordu atanmayı aklıma farklı bisey gelmedi çok emek verdi sevinsin istedim :)