Konuyla alakalıBaşlık ne alaka demeye geldim
Ne yapıyorsunuzHayal kurmuyoruz
Yeni okumaya mı başladınız yoksa yeni mezun musunuz ? Özel değilse bölümünüz nedir ?Atalet kendi başına olumsuzluk ifadesi katmaktadır. Dolayısıyla - siz eki fazla oluyor.
Yorgunluk, tembellik, işsizlik anlamındadır.
25 yaş geç bir yaş değil. Bugün yapmazsak yaş 40 olunca da acaba geç mi oldu deriz.
29 yaştan selamlar.
Ben de istediğim bölümü daha yeni okuyabildim. İlk okuduğum bölümle ilgili ise henüz atanamadım. Vazgeçmedim. Elbet olacak bir gün.
Sanki yaşıtlarım çok çok önde ben ise -10 dereceden başlıyorum hayata .Böyle düşününce iyice geride kalıyorumBu arada 25'den sonra derken sanki 40 yaşına gelmiş hâlâ işini kuramamış gibi konuşmuşsun. Daha yolun başındasın. Önemlisi olan ne yapacağına karar verip o hedefine kitlenmen gerekiyor ve asla pes etmemen gerekiyor.
Kariyer 25inden sonra yapılan birşeydir zatenÇok sıkılıyorum bir gün plan yapsam ertesi gün vazgeçiyorum. Hayallerimin yarım kalmasından bıktım herşeyi planlayan çalışkan arkadaşlar o enerjiniz nereden geliyor ya da sizi harekete geçiren nedir ? 25 ten sonra kariyer yapan var mı?
Güzel örnekler neredesiniz ?
Ünv mezunumusunuz mesela mezun olsam yine daha kolay gibi benim işin içinde okumak var ama 25 değilim 28 yaşımdayımKeşke 25 yaşımda olsam. 35 imden sonra kariyer yapmaya çalışıyorum. Bir sürü sorumluluklarım var. Kendi kendime gaz veriyorum açıkçası boş durmayı sevmiyorum
28 ünv hazırlık 29 artı 4 yıl 33 yani 33 ten sonra olabilir mi göz kamaştıran kariyerKariyer 25inden sonra yapılan birşeydir zaten
Doğru başlıkta sıkıntı var yeni farkettim ama konuyu açıkladım durumum böyle siz bu şekilde başarıya ulaştınız mı ?Şimdi atalet tembellik, uyuşukluk demek.
Ataletli derken atalet sahibi demiş gibi oluruz.
Ataletsiz derken buna sahip değiliz gibi bir anlam çıkması lazım o zaman.
Gerçi ataletin "ataletsiz" olarak bir kullanımı var mı onu da bilemiyorum.
Başlık ters anlama gelmiş yani.
Ataletten, tembellikten nasıl kurtulurum derseniz ajandaya plan yaparak ve bunlara uyduğunuzda renkli kalemlerle tik atarak kendinizi motive edebilirsiniz.
Günlük, haftalık planlar işe yarayabilir.
Önlisans ve lisans mezunuyum ayrıyetten bir önlisans bölümü daha okuyorum ve yüksek lisans yapıyorum. Yarım bıraktığım bir mühendislik bölümüm vardı af gelirse onu da tamamlamayı düşünüyorum bunların yanında 3 çocuklu devlet memuruyum.Ünv mezunumusunuz mesela mezun olsam yine daha kolay gibi benim işin içinde okumak var ama 25 değilim 28 yaşımdayım
Çocuk varken yapılıyor yani çocuklarınıza kendiniz mi baktınız yoksa anne v.s mi peki sizce çalışkanlık bir alışkanlık mı yani bir saatten sonra başarı kolaylaşıyor mu ?Önlisans ve lisans mezunuyum ayrıyetten bir önlisans bölümü daha okuyorum ve yüksek lisans yapıyorum. Yarım bıraktığım bir mühendislik bölümüm vardı af gelirse onu da tamamlamayı düşünüyorum bunların yanında 3 çocuklu devlet memuruyum.
O kadar çok sorumluluğum var ki hayal kuramiyorum valla. Bulduğum bölümleri okumaya çalışıyorum, sertifikalar falan işte.Ne yapıyorsunuz
Bu planları kafamda yapıyorum. Yazmak vakit kaybı benim için şuan.Doğru başlıkta sıkıntı var yeni farkettim ama konuyu açıkladım durumum böyle siz bu şekilde başarıya ulaştınız mı ?
Ben kendi adıma cevap vereyim, 2 çocuğum var, biri bire gidiyor, biri 4 e ve sorunlu bir çocuk. Çalışıyorum, ailelerden kimse yok yanimizda herşeyi tek başımıza yapıyoruz. Çalışıyorum, okuyorum, koşturuyorumÇocuk varken yapılıyor yani çocuklarınıza kendiniz mi baktınız yoksa anne v.s mi peki sizce çalışkanlık bir alışkanlık mı yani bir saatten sonra başarı kolaylaşıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?