Kaf neGünaydiinnn... gunes tutulmasina 3 gun kaldi
Tek.korkum kaf oynmasin, zaten ekoloji bitik durumda ya valla içim daraliyo bazen bakmak istemiyorum =( korkunun ecele faydasi yk
Kuzey anadolu fay hattiKaf ne
Valla dedim.bile ve korkuyrm acik acik insallah enerjiyi fazla almayiz ve olmaz ama korkuyrmDemeeee
İnsallah olmazValla dedim.bile ve korkuyrm acik acik insallah enerjiyi fazla almayiz ve olmaz ama korkuyrm
Amin cnmİnsallah olmaz
10 haziran Halkali Gunes tutulmasi, yeni ay gerçekleşirken olmasi, hayatinizda bi donem sona erecek yeni bir donem yeni bir sayfa açılacak demektir... korkunun eceele faydasi yok .. mars suan 26 derece yengecte ilerliyor, ordakisabit yildiz baddualara negatif kotu enerjilere acik bir zaman dilimi , bol bol dua edin olumlama yapjn
Mars bir ust oktavi olan pluton ile karsit aciya gecti bile, yangınlar patlamalar belalar kazalar felaketler... gokyuzu karisik yer yuzunun duzgun olmasini beklmeyin
1 hafta once basladi 10 nu tutulma 1 hafta sinrasi onemliArtık gerçekten korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok dediğin gibikaç gün sürecek etkisi pofum
Günaydın pofucumm.1 hafta once basladi 10 nu tutulma 1 hafta sinrasi onemli
Bu arada gokyuzundsn 26 drc bogada algol ve lilith enerjisi kavusuyor, hic guzel degil hic.... hersey yaniltici guzellkkler icinde olabilir
Ben dun itibariyle gectim pofu. Hicbir sey etkilemiyor diyordum, dun pat diye oldu her seyGunes tutulmasina saatler kala
Yeni bir doneme gecmeye hazir olun
Oooww hayirdir insallahBen dun itibariyle gectim pofu. Hicbir sey etkilemiyor diyordum, dun pat diye oldu her sey
Oooww hayirdir insallah
Valla ben kotuyum pofuGunaydiinnn ve beklenen tutulmaaa dun gerceklestiiiibakalik etkileri kimden nasil cikacak
Ya ahahahah hayirdir sen gayet iyiydin oysaValla ben kotuyum pofu
MerhabaâMerhaba instagram hesabinizi paylasir misiniz oradan da takip etmek isterim sizi