- 30 Mart 2009
- 14.053
- 63.045
Ben gunes tutulmasiyla bittimYa ahahahah hayirdir sen gayet iyiydin oysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gunes tutulmasiyla bittimYa ahahahah hayirdir sen gayet iyiydin oysa
Tesekkurler istek gonderdimMerhabaâ
Tabkkiiiiii özelden yazıyorum
Senin karman karisik bnceBen gunes tutulmasiyla bittim
Rica ederim evet az once gordmTesekkurler istek gonderdim
Sorma sorma, haritamda karmaya dair bi sey gormus muydun canim sen, hayir ben boyle ordan oraya savruluyorum daSenin karman karisik bnce
Rica ederim evet az once gordm
Canım adresini bende istiyorumSenin karman karisik bnce
Rica ederim evet az once gordm
Yikimlar, doga olaylari vs vsNasıl etkiler olacak bu tutulmada çok merak ediyorum
Ayy seve seveeee =)Canım adresini bende istiyorum
Dogal afet deprem oncelik, hastaliklar, erkek olumleri..... yazmistim eski sayfalarda..... beni fena etkiledi zaten haditamda lilitg algol da kadersel durumlari itiyodu dun öğrendiğim bisey baya bi nevrimi döndürdüNasıl etkiler olacak bu tutulmada çok merak ediyorum
Yaaaaa zaten berbat durumdayızYikimlar, doga olaylari vs vs
Bunlar iyi gunlerimiz desem =) 2022 cok fena 2023 berbatin berbat otesiYaaaaa zaten berbat durumdayız
YaaaYaaaaa zaten berbat durumdayız
Ne acidan? Ulke olarak mi dunya olarak miBunlar iyi gunlerimiz desem =) 2022 cok fena 2023 berbatin berbat otesi
Deme canım yaaaaBunlar iyi gunlerimiz desem =) 2022 cok fena 2023 berbatin berbat otesi
Napıcaz yaa
Bilmiyorum ben en cok cocuklara uzuluyorum. Hayati yasayamiyorlarNapıcaz yaa
Artık hiç iyi gunlerde değiliz canımBilmiyorum ben en cok cocuklara uzuluyorum. Hayati yasayamiyorlar
KesinlikleArtık hiç iyi gunlerde değiliz canım
Ulke olarak zaten ii şeyler beklenmiyor maalesef ama dünya açısındsn da pek hoş değilNe acidan? Ulke olarak mi dunya olarak mi