Biraz bilgin var ise ic evine bakmalisin..Merhaba rüyalarımda kimin nasıl öleceğini görüyorum acaba bende geçmiş yaşamda neydim haritamda nasıl bakabilirim
Selam cnm iyiyim sen nasilsin?pofu selam pofucum nasilsin? Ruyalar kismi cok ilgimi cekti benim de. Haritamizda eski yasantimiza dair izler oluyor mu hakkaten
Pluton sizin ölüm tarihine goturecek gezegen ama suan yillar aklimda degilIc terazi orada jüp plüto r akrepkadda orada
Bulursanız mutlaka yazınPluton sizin ölüm tarihine goturecek gezegen ama suan yillar aklimda degil
Pluton reto ise bu hayatta ödenmesi gerekn karma borçlarınız da var gibi...
Evet karma borcu =)Bulursanız mutlaka yazınkarma borcu mu
Imm bu sekilde bi yorum yapamam maalesef cnm.. harita bütün olarak çalışıyorkarma 27 derece kovada 8.evde çıktı
karma borcu iyi de olabilir kötü de .Hemen üzülmeyinBulursanız mutlaka yazınkarma borcu mu
İnşallah iyilik yapmışımdır burada yeteri kadar kötülük gördümkarma borcu iyi de olabilir kötü de .Hemen üzülmeyinÖnceki hayatta iyilik yaptıysanız iyilikler döner. Kötüysede kötü.
Benim haritam sende. Benim kendime dair fikirlerim var tabi, hem gecmis yasam hem de simdiyle ilgili ama musait bi zamaninda bana biraz vakit ayirabilirsen cok sevinirimBiraz bilgin var ise ic evine bakmalisin..
Selam cnm iyiyim sen nasilsin?
Daha neler nelerrr var ah ah =)
Benim haritam sende. Benim kendime dair fikirlerim var tabi, hem gecmis yasam hem de simdiyle ilgili ama musait bi zamaninda bana biraz vakit ayirabilirsen cok sevinirim
Yok canim ben yengecimkovydın sen dimi öyle hatırlıyrm geçen kova yükselen danışanıma dedim sen gelecek kadınısın, batı klasikte öyle youmlanıyor yok ya dedi sonra karmaya göre baktık 1958 ler çıktı ya zaten geçmiş dönemleri daha çook sevyrm özellikle osmanlıyı demişti... seninde mi öyle acaba
Ahhahah bn dd gelecek bana gore degil vallaho teknolojiyi pek sevdgim soyleneme,Yok canim ben yengecimbence ben de gecmis yasamda vardim
Bn seviyorum teknolojiyi ama bi tarafim sanki gladyatorAhhahah bn dd gelecek bana gore degil vallaho teknolojiyi pek sevdgim soyleneme,
Bn seviyorum teknolojiyi ama bi tarafim sanki gladyatorantik yunan bence orasi kesin ve bazi insanlari onceden de taniyormusum gibi Bu konuda cok netim, 2-3 kisiyi eskiden de taniyordum
Canım regresyonla bilinçaltı temizlemesi uygulanıyor dimi ?Yaaaa harikaaaaa regresyon ogrenirsem sana da uygulariz
Evet uygulaniyorCanım regresyonla bilinçaltı temizlemesi uygulanıyor dimi ?