Offff ofUlke olarak zaten ii şeyler beklenmiyor maalesef ama dünya açısındsn da pek hoş değil
Maalesef.... bi tarafim üzülüyor diger tarafim hakkettik dyrArtık hiç iyi gunlerde değiliz canım
Ya etrafımdakilerde müthiş bir ego patlaması var ,iş yerinde özellikle. Beni etkilemedi sadece egolularla uğraşıyorum çok zor yahuGunaydiinnn ve beklenen tutulmaaa dun gerceklestiiiibakalik etkileri kimden nasil cikacak
Mars Aslanda cok.normlYa etrafımdakilerde müthiş bir ego patlaması var ,iş yerinde özellikle. Beni etkilemedi sadece egolularla uğraşıyorum çok zor yahu
Yaaa ben aslanım yükselenime kadar ondan mı etkilenmedim yoksa etkilendim haberim mi yokMars Aslanda cok.norml
Ahh canimm ayip edyrsun ben bakiyrm=)Kızlaaar ne ettim ettim doğum saatimi öğrendim. Harita bakan var mı aranızda???
Benim haritama da bakabilir misiniz :)Ahh canimm ayip edyrsun ben bakiyrm=)
=) neden olmasinBenim haritama da bakabilir misiniz :)
Ben cvp vermeyi unutmusumYaaa ben aslanım yükselenime kadar ondan mı etkilenmedim yoksa etkilendim haberim mi yok
O zaman ben hafiflik kısımdayımBen cvp vermeyi unutmusumyok cnm herkes ayni derecede hissetmez olayalri bazilari asiri bazilari cok cok hafif
Yaaa benimde sınavım var bebelerim uyusun sınava giricem bendeOfff su merkur bi duze cikaydiiii
Dersim var birazdan internet leşş aaayyhhh
Nerede nasıl, ne yapmam gerek? :)Ahh canimm ayip edyrsun ben bakiyrm=)