Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Ben birkac kez regresyon yaptirdim kendimi hep Antik Roma-Yunan’da gordum Ben de sene olarak hangi senede yasadigimi cok merak ediyorum acikcasi.
ama bir onceki hayattan kalma karmam cok sukur o kadar da kotu degil

merkur retrosu beni asiri derecede asosyal yapti

Vaaooww bana anlatmadin hiccc detaylaro istyrm bi ara

Karma der ki; bazen iletişim kuramadigimiz insablar olabilir ya da hic bir sekilde birbirimizi kendi dilimizle anlamadığımız kişiler, peki hic düşündünüz mu acaba gecms hayatinizda farkli lisanlara sahip oldugunuzu

Tekrardan selamlar doğum haritası analizi yapıyor musunuz?/ya da tanıyan bildiğiniz biri var mı uygun fiyatlı☺

10 haziran Halkali Gunes tutulmasi, yeni ay gerçekleşirken olmasi, hayatinizda bi donem sona erecek yeni bir donem yeni bir sayfa açılacak demektir... korkunun eceele faydasi yok .. mars suan 26 derece yengecte ilerliyor, ordakisabit yildiz baddualara negatif kotu enerjilere acik bir zaman dilimi , bol bol dua edin olumlama yapjn

Mars bir ust oktavi olan pluton ile karsit aciya gecti bile, yangınlar patlamalar belalar kazalar felaketler... gokyuzu karisik yer yuzunun duzgun olmasini beklmeyin

Doğum haritası için belirlediğiniz fiyat nedir ?

Günaydiinnn... gunes tutulmasina 3 gun kaldi
Ben hic hazir degilim merkur retrosundan kurtardim sanki ama gunes tutulmasi beni bitirecek gibi geliyor
Tek.korkum kaf oynmasin, zaten ekoloji bitik durumda ya valla içim daraliyo bazen bakmak istemiyorum =( korkunun ecele faydasi yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…