Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Arkadaslar isteyene instagram hesabimi verebilirim, orada daha fazla paylaşımim ve tarot soru cvp etkinligim oluyo

10 haziran Halkali Gunes tutulmasi, yeni ay gerçekleşirken olmasi, hayatinizda bi donem sona erecek yeni bir donem yeni bir sayfa açılacak demektir... korkunun eceele faydasi yok .. mars suan 26 derece yengecte ilerliyor, ordakisabit yildiz baddualara negatif kotu enerjilere acik bir zaman dilimi , bol bol dua edin olumlama yapjn

Mars bir ust oktavi olan pluton ile karsit aciya gecti bile, yangınlar patlamalar belalar kazalar felaketler... gokyuzu karisik yer yuzunun duzgun olmasini beklmeyin

Artık gerçekten korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok dediğin gibi😕 kaç gün sürecek etkisi pofum

Artık gerçekten korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok dediğin gibi😕 kaç gün sürecek etkisi pofum
1 hafta once basladi 10 nu tutulma 1 hafta sinrasi onemli

Bu arada gokyuzundsn 26 drc bogada algol ve lilith enerjisi kavusuyor, hic guzel degil hic.... hersey yaniltici guzellkkler icinde olabilir

1 hafta once basladi 10 nu tutulma 1 hafta sinrasi onemli

Bu arada gokyuzundsn 26 drc bogada algol ve lilith enerjisi kavusuyor, hic guzel degil hic.... hersey yaniltici guzellkkler icinde olabilir
Günaydın pofucumm.
😕hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey yok sanırım.

Gunes tutulmasina saatler kala
Yeni bir doneme gecmeye hazir olun

X