Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Merhaba rüyalarımda kimin nasıl öleceğini görüyorum acaba bende geçmiş yaşamda neydim haritamda nasıl bakabilirim
Biraz bilgin var ise ic evine bakmalisin..
pofu pofu selam pofucum nasilsin? Ruyalar kismi cok ilgimi cekti benim de. Haritamizda eski yasantimiza dair izler oluyor mu hakkaten ☺️
Selam cnm iyiyim sen nasilsin?
Daha neler nelerrr var ah ah =)

Biraz bilgin var ise ic evine bakmalisin..

Selam cnm iyiyim sen nasilsin?
Daha neler nelerrr var ah ah =)
Benim haritam sende. Benim kendime dair fikirlerim var tabi, hem gecmis yasam hem de simdiyle ilgili ama musait bi zamaninda bana biraz vakit ayirabilirsen cok sevinirim 🥰

Benim haritam sende. Benim kendime dair fikirlerim var tabi, hem gecmis yasam hem de simdiyle ilgili ama musait bi zamaninda bana biraz vakit ayirabilirsen cok sevinirim 🥰
😇😇😇😇kovydın sen dimi öyle hatırlıyrm geçen kova yükselen danışanıma dedim sen gelecek kadınısın, batı klasikte öyle youmlanıyor yok ya dedi sonra karmaya göre baktık 1958 ler çıktı🤣🤣🤣🤣 ya zaten geçmiş dönemleri daha çook sevyrm özellikle osmanlıyı demişti... seninde mi öyle acaba 🤣

😇😇😇😇kovydın sen dimi öyle hatırlıyrm geçen kova yükselen danışanıma dedim sen gelecek kadınısın, batı klasikte öyle youmlanıyor yok ya dedi sonra karmaya göre baktık 1958 ler çıktı🤣🤣🤣🤣 ya zaten geçmiş dönemleri daha çook sevyrm özellikle osmanlıyı demişti... seninde mi öyle acaba 🤣
Yok canim ben yengecim 🥰 bence ben de gecmis yasamda vardim 😅

Ahhahah bn dd gelecek bana gore degil vallaho teknolojiyi pek sevdgim soyleneme,
Bn seviyorum teknolojiyi ama bi tarafim sanki gladyator 😂 antik yunan bence orasi kesin ve bazi insanlari onceden de taniyormusum gibi ☺️ Bu konuda cok netim, 2-3 kisiyi eskiden de taniyordum

X