- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
Yaaaa harikaaaaa regresyon ogrenirsem sana da uygularizBen uzun süre kullandım kızılı aynı şekilde ve herkes derdi sen kızıl saçlı doğmalıymışsın kendi saç renginden daha çok yakışıyor diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa harikaaaaa regresyon ogrenirsem sana da uygularizBen uzun süre kullandım kızılı aynı şekilde ve herkes derdi sen kızıl saçlı doğmalıymışsın kendi saç renginden daha çok yakışıyor diye
Ilk biraz sıkılma yasayacaksin cnm ama sonra yorumlamaya gectikce seveceksib
ya evet ben de tutulmalardan feci korkuyrmBu tutulmalar hep korkutuyor beni deprem olucak diye hazirandaki pluton Mars felaketmiş ya
Çok sevinirim pofumm şu kızıl saç ve savaş olayını çözmem lazımYaaaa harikaaaaa regresyon ogrenirsem sana da uygulariz
Aslinda haritanda onlar varÇok sevinirim pofumm şu kızıl saç ve savaş olayını çözmem lazım
Buyuk ihtimal senin de geçmiş hayatindan kalma biseyler ruya olarak tekrar edyr, ruyalarin cikmasi da senin 6. Hislerin yada haberci ruyalara sahipmolman cnm bnce super bi yetenek gelistirmeni tavsiye ederimBende tekrar eden rüyalar ve gördüğüm rüyaları güzel yorumlayabilirsem çıkma olayı var mesela bugün rüyam dehşet karışıktı kova burcu olarak hissettiklerinin bukadar keskin ve cikmasi bilemiyorum bir-çok astrolog takip ettim çoğu olay ruyalarımla paralel çıktı. Kendime yönelmeye farklı bir boyuta geçmeye korkuyorum hani bir adim atsan uçurum arkanda uçurum vs olayı duygularım çok karışık
Demi ayrı bişey olmaz. 200 yıl önce Fransa’da yaşamış olma ihtimalim varmış. Senin baktığının dışında bi arkadaşımda baktı o söylemişti.kızıl saç olayıda Fransa’dan geliyor sanırımAslinda haritanda onlar var
Wuhuuuuu bnm 1884 faln ckiyo haha cok iyi ya senle ayni yerde miydik acabaDemi ayrı bişey olmaz. 200 yıl önce Fransa’da yaşamış olma ihtimalim varmış. Senin baktığının dışında bi arkadaşımda baktı o söylemişti.kızıl saç olayıda Fransa’dan geliyor sanırım
Hımmm acaba, benim 1820 falan çıkıyor, kız yaşlıymışım o zaman senden ne savaşlar ne olaylar gördük kim bilirWuhuuuuu bnm 1884 faln ckiyo haha cok iyi ya senle ayni yerde miydik acaba
Ewet bnm savasla bi baglntim var ama tam cozemedim onu ay varya hep gördüğüm rüyalar aklima geliyo... casus muydum acabaHımmm acaba, benim 1820 falan çıkıyor, kız yaşlıymışım o zaman senden ne savaşlar ne olaylar gördük kim bilir
Aaa bak geçmiştede var bir bağlantımız araştırıp bulmalıyız ,komşu teyzen olabilirim benceEwet bnm savasla bi baglntim var ama tam cozemedim onu ay varya hep gördüğüm rüyalar aklima geliyo... casus muydum acaba
Merhaba konu çok ilgimi cektı yazmak istedimEwet bnm savasla bi baglntim var ama tam cozemedim onu ay varya hep gördüğüm rüyalar aklima geliyo... casus muydum acaba
Ya ahahah komsu teyze huhuAaa bak geçmiştede var bir bağlantımız araştırıp bulmalıyız ,komşu teyzen olabilirim bence
MerhabaMerhaba konu çok ilgimi cektı yazmak istedim
Nasıl tarih fılan bilebılıyorsunuz
Rüyalarımda bende hep savaşlar görürüm ama misal bu bi filmden etkilendiğimiz bir sahne olamaz mı
Küçükken izledik belki
Birde benim de rüyalarımın bazıları gercekleşir
Annem bir tık üstü ölecek kişiyi yada hangı aileden kimin başına ne gelecek onu bile görebılıyor
Bunlar ile ilgili bilgilerinizi okumayı çok isterim
Peki doğum haritasını nasıl yorumluyorsunuz eğitim mi almak gerekiyor onun içinYa ahahah komsu teyze huhu
Merhaba
Dogum haritasindan gcemiste nerde yasadin kimdin kac yillarında yasadin cikiyor
Ben savas görmedim orda karışıklık oldu sanirim, benm ruyalarim daha farkli yasadigim hayata yansidi anlatmasi uzun hikaye, savas baglangim yine haritadan cikti ama tam oturtamadim...haberci ruyalar görüyorsunuz sizin durum daha farkli ama reenkarnasyon ile baglantili olabilir illa gecmisten gelen degil gelecekten gelen de olabilme ihtimalimiz var
Evet ben egitim aliyorum 1.5 senedir , suan karma astroloji egitimindeyim , bu baglantilar ordan cikiyor zaten klasik bati ile hic alakasi yok, yani videolar falan da var ama ben egitim.almadan bakim yapamadim.hic cunku cok fazla bilgi gerekli, evet peygamberler buyuk insanlar gelecekten geliyor olabilirmis.... cok fazla detaya girmiyorum suanPeki doğum haritasını nasıl yorumluyorsunuz eğitim mi almak gerekiyor onun için
Gelecekten olduğumu hiç sanmıyorum
Ama büyük buluşlar yapan insanların gelecekten geldiğine inanıyorum
okuyacağım baştan yazdıklarınızı belki öğrenirim bişeyler
Anladım çok teşekkür ederimEvet ben egitim aliyorum 1.5 senedir , suan karma astroloji egitimindeyim , bu baglantilar ordan cikiyor zaten klasik bati ile hic alakasi yok, yani videolar falan da var ama ben egitim.almadan bakim yapamadim.hic cunku cok fazla bilgi gerekli, evet peygamberler buyuk insanlar gelecekten geliyor olabilirmis.... cok fazla detaya girmiyorum suan
Rica ederiimmAnladım çok teşekkür ederim