Selam Pofumm Aralık ayında bizi nasıl gerilimler bekliyor kuzuş, artık gezegenlerden normale dönük ümidimi kestimbari gerilimimi bileyim deme yani
hep gerilim konuşunca gerilin beklyr insan dimi saturn jupiter kavuşumu var 21 Aralıkta
Saturn ordan Uranüse gerilimli açı yapacak maalesef deprem etkisi bu
Ekonomi çok fena duruma gelebilir hayırlısı dyrm
Korona devam
Maalesef yapacak bi şeyimiz yok umarım covidi aramak zorunda kalmayızGerçekten hayırlısı yani Allaha emanetiz her zamanki gibi. Şu felaketler bitsin artık
Günyyddıınnn
çok soğuk bir sabaha uyandık
Ahahah burası buz buz donuyorummmEvet kuzum çok soğuk Bi sabahtı ama öğlen daha iyiydi. Ne var ne yok Pofumm var mı günlük yorumun
Oyy kolay gelsin kuzummAhahah burası buz buz donuyorummmyyaaa valla bu ara sınava ve tarota çalışıyrm günlğk yorumlara bakmadım hiç
TabikiiiOyy kolay gelsin kuzummbaktığında yorumlarını bekliyorum o halde balımm
Günaydın, büyük ihtimal haritanda rahatsız durumlar. Vardır, ama ben bu şekilde bakım yapmıyorum burada, sayfanın en başında yazıyr aslındapofu günaydın. Acaba bana da bakabilir misiniz. Kaygı yüklü, stresli bir insanım hep. Belki farklı birşey çıkar.
29/12/1986 gece 03.30 civarı İstanbulda doğdum.
Evet okudum, sağol. Harlta tarzı değil ama olsun anladığıb kadarıyla olsaGünaydın, büyük ihtimal haritanda rahatsız durumlar. Vardır, ama ben bu şekilde bakım yapmıyorum burada, sayfanın en başında yazıyr aslında
Danışan alıyrmEvet okudum, sağol. Harlta tarzı değil ama olsun anladığıb kadarıyla olsane şekil bakıyorsun
Ahahah o zmn eyvah eyvahGünaydın balımmamanınn duygusallık tavan diyorsun benimde ay burcum yengeç tamam artık
“Danışan alıyorum “ derken anlamadımDanışan alıyrm
Ahahah o zmn eyvah eyvah