- 18 Mart 2018
- 133
- 149
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım hayırlısı hepimizeAy ne diyorsun ya hakkımızda hayırlısı o zaman
merhaba, tşk ederim, Tuğba Karadayı ve Kaan Bölükbaşı hocalarımHayırlı olsun, kalıcı işim olduğunda benim de düşündüğüm bir şey astroloji eğitimi. Eğitmeniniz kim?
peki ne yapılmamalı Mars geri giderken ve ne kadar sürecek etkisi :S2020 de daha çok şeyler geliyot, eylülde marsın geri hareketi başlıyor ve mars En hayırsız gezegendir.. 1-2 haftaya yorumunu yazarım , 2021 e hiç bakmadım ama umarım 2020 yi aratmaz
Yorumumda detaylı yazacağım, ancak yazdıklarım genel yorumlar olduğundan herkese aynı etkiyi yapmayabilirpeki ne yapılmamalı Mars geri giderken ve ne kadar sürecek etkisi :S
Bakıcm cnm bu hftasonundakileri bitirp tekrar liste alıcm bakmadıklarımaMerhaba bana da bakarmısınız bilgilerimi özelden yazdım size ♥
Bende astrolojiye çok meraklıyım. Gerçekten göründüğü gibi kolay değil çok fazla hesap kitap var. Bende kendimce kendi doğum haritası yorumlamaya çalıştım ama çok başarılı olamadım. Bu ara Vedik astrolojiye de merak sardım ama onunla ilgili kaynak bulmak çok daha zor. Vaktin olursa benimkini de elinden geldiğince yorumlarsan çok sevinirim.merhabalar,
bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)
İnsan kendi haritasını yorumlayamıyorHaritama bakyrm sadece yeni liste yaparsam etiketlerim seni deBende astrolojiye çok meraklıyım. Gerçekten göründüğü gibi kolay değil çok fazla hesap kitap var. Bende kendimce kendi doğum haritası yorumlamaya çalıştım ama çok başarılı olamadım. Bu ara Vedik astrolojiye de merak sardım ama onunla ilgili kaynak bulmak çok daha zor. Vaktin olursa benimkini de elinden geldiğince yorumlarsan çok sevinirim.
09.07.1986
İzmir
Saat sabaha karşı 6 buçuğa gelirken doğmuşum. Ben hesaplarken 06:20 olarak hesaplıyoruz genelde.
Çok teşekkürler özelden mesajımı attım merakla bekliyorum.2. grup arkadaşların listesi de hazır :)
S so sorry
mimesis
M Melodilove
gamzelita
talena
M mortelgraf
Makarnakofte
verloren
T Tiktaalik
P perize
bilgileriniz kesin ve net olsun lütfen arkadaşlar, özelden de yazarsanız benim için daha iyi olur :)
Teşekkürler. Ben özelden yazmıştım. Sorun yoktur umarım?2. grup arkadaşların listesi de hazır :)
S so sorry
mimesis
M Melodilove
gamzelita
talena
M mortelgraf
Makarnakofte
verloren
T Tiktaalik
P perize
bilgileriniz kesin ve net olsun lütfen arkadaşlar, özelden de yazarsanız benim için daha iyi olur :)
Çok teşekkürler özelden mesajımı attım merakla bekliyorum.
yazdıysanız sorun yok arkadaşlar, yazmayanlar varsa diye not düştüm :) sayfalarda aramak zorunda kalıcamTeşekkürler. Ben özelden yazmıştım. Sorun yoktur umarım?