Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

tutalmaya az kaldı gem de dolunayda olacak bu tutulma wuhuuu 2 gündür deli gibi baş ağrısı gergin hissetmeler kendimi nereye yatsam modunda bulmalar.. ah Ay yaktın bni neyse ki şifa çalışması yapıyrm arada baş ağrım geçti şükür ♥️♥️♥️

Selam Pofumm Aralık ayında bizi nasıl gerilimler bekliyor kuzuş, artık gezegenlerden normale dönük ümidimi kestim🙄😀 bari gerilimimi bileyim deme yani
🤣🤣🤣hep gerilim konuşunca gerilin beklyr insan dimi😆 saturn jupiter kavuşumu var 21 Aralıkta
Saturn ordan Uranüse gerilimli açı yapacak maalesef deprem etkisi bu
Ekonomi çok fena duruma gelebilir hayırlısı dyrm
Korona devam

🤣🤣🤣hep gerilim konuşunca gerilin beklyr insan dimi😆 saturn jupiter kavuşumu var 21 Aralıkta
Saturn ordan Uranüse gerilimli açı yapacak maalesef deprem etkisi bu
Ekonomi çok fena duruma gelebilir hayırlısı dyrm
Korona devam

Gerçekten hayırlısı yani Allaha emanetiz her zamanki gibi. Şu felaketler bitsin artık🥺

Evet kuzum çok soğuk Bi sabahtı ama öğlen daha iyiydi. Ne var ne yok Pofumm var mı günlük yorumun🥰
Ahahah burası buz buz donuyorummm🤣🤣yyaaa valla bu ara sınava ve tarota çalışıyrm günlğk yorumlara bakmadım hiç🥴

Ahahah burası buz buz donuyorummm🤣🤣yyaaa valla bu ara sınava ve tarota çalışıyrm günlğk yorumlara bakmadım hiç🥴
Oyy kolay gelsin kuzumm🥰 baktığında yorumlarını bekliyorum o halde balımm🤗😘😘

Cuel Cuel günlük yorumum👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻😍😍😍

Eklentiler

• AF963DD8-2CA6-4FE5-831C-E79A05D5B37D.jpeg
    AF963DD8-2CA6-4FE5-831C-E79A05D5B37D.jpeg
    151,1 KB · Görüntüleme: 33
pofu pofu günaydın. Acaba bana da bakabilir misiniz. Kaygı yüklü, stresli bir insanım hep. Belki farklı birşey çıkar.
29/12/1986 gece 03.30 civarı İstanbulda doğdum.
Günaydın, büyük ihtimal haritanda rahatsız durumlar. Vardır, ama ben bu şekilde bakım yapmıyorum burada, sayfanın en başında yazıyr aslında🙄

Günaydın, büyük ihtimal haritanda rahatsız durumlar. Vardır, ama ben bu şekilde bakım yapmıyorum burada, sayfanın en başında yazıyr aslında🙄
Evet okudum, sağol. Harlta tarzı değil ama olsun anladığıb kadarıyla olsa :KK66: ne şekil bakıyorsun 😇

Günayddıınnn 😍😍😍😍

inşallaahh herkes iyidirrr🥰🥰🥰

14 Aralıkta Güneş tutulması gerçekleşecek, konuyla alakalı yazım.. bu arada Türkiyenin haritasına baktım pek iç açıcı şeyler görmedim, özellikle hastalık konusunda....

Eklentiler

• 72490089-9150-4F09-8A2E-E57401907A12.jpeg
    72490089-9150-4F09-8A2E-E57401907A12.jpeg
    210,1 KB · Görüntüleme: 33
X