Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Pofucumm nasılsın canım? Daha iyisindir umarım balım ne zamandır sana yazamıyorum unuttum sanma

Pofucumm nasılsın canım? Daha iyisindir umarım balım ne zamandır sana yazamıyorum unuttum sanma
Can kuşum daha iyiyim çok çok şükür o gğnleri hatırladıkça yemeklerin bi tadı varmış yiyebiliyorum diyrm ama hep korkuyorum ya midem ağrırsa kusarsam diye çok kötü bi psikoloji ama geçecek elbet tek sorun çol yoruluyorum

Daha iyi olmana cok sevindim pofum,
Aman dikkat et kendine

Ay döngüsünün doğurganlığımız üzerine olan etkisi

Eklentiler

• EC94D366-0DD6-43BA-89B3-F414738E9408.jpeg
    252 KB · Görüntüleme: 29
Ay döngüsünün doğurganlığımız üzerine olan etkisi
İlginç. Normal döngünün yanısıra bir şans daha veriyormuş öyle mi? O zaman bu yumurtlama günü haricinde hamile kalanları açıklıyor gibi.:)

Selamlar canım. 2019 nisan 22 de başlayıp 2020 yılını da içine alan dönemde bir başak burcu olarak en ağır imtihanları yaşadım. 2021 den korkmuyorum
Hıımmm acabbaaaa bunun kadrrsel durumlarla bi alakası var mı yaş kaçtı 2019da? Çünkğ zaman olarak da uyuyor

Pardon kadersel döngü astrolojide ne demek oluyor
Yani şöyle ay düğümler var 18-19 yılda bir aynı konuma gelen, hangi eve denk geliyorsa orada kadersel olarak şans ve şanssızlıkları da getiriyolar... senin yaş olarak ve yaşadığın süreç olarak cuk oturuyor çünkü bu düğümler bi burçta yaklaşık 1.5 yıl kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…