Saturn venüs gerilimi ikili ilişkikere zarar verebilir aman dikkat
Satürn adını duyduğumda bile tüylerim diken diken oluyor
Can kuşum daha iyiyim çok çok şükür o gğnleri hatırladıkça yemeklerin bi tadı varmış yiyebiliyorum diyrm ama hep korkuyorum ya midem ağrırsa kusarsam diye çok kötü bi psikoloji ama geçecek elbet tek sorun çol yoruluyorumPofucumm nasılsın canım? Daha iyisindir umarım balımne zamandır sana yazamıyorum unuttum sanma
Sen boyle dersen biz napalim pofucumAhahah vllhi yalan yok bn de hazır değilim
Daha iyi olmana cok sevindim pofum,Can kuşum daha iyiyim çok çok şükür o gğnleri hatırladıkça yemeklerin bi tadı varmış yiyebiliyorum diyrm ama hep korkuyorum ya midem ağrırsa kusarsam diye çok kötü bi psikoloji ama geçecek elbet tek sorun çol yoruluyorum
İlginç. Normal döngünün yanısıra bir şans daha veriyormuş öyle mi? O zaman bu yumurtlama günü haricinde hamile kalanları açıklıyor gibi.:)Ay döngüsünün doğurganlığımız üzerine olan etkisi
Aynen cnm tam olarak öyleİlginç. Normal döngünün yanısıra bir şans daha veriyormuş öyle mi? O zaman bu yumurtlama günü haricinde hamile kalanları açıklıyor gibi.:)
Selamlar canım. 2019 nisan 22 de başlayıp 2020 yılını da içine alan dönemde bir başak burcu olarak en ağır imtihanları yaşadım. 2021 den korkmuyorumHuhuuu napıyonuz gençler, 2021 e hazır mısınız
Hıımmm acabbaaaa bunun kadrrsel durumlarla bi alakası var mı yaş kaçtı 2019da? Çünkğ zaman olarak da uyuyorSelamlar canım. 2019 nisan 22 de başlayıp 2020 yılını da içine alan dönemde bir başak burcu olarak en ağır imtihanları yaşadım. 2021 den korkmuyorum
33 yaşındaydım o zamanlar. Bir de benim nisan aylarında hep hayatımda kötü şeyler oluyor.Hıımmm acabbaaaa bunun kadrrsel durumlarla bi alakası var mı yaş kaçtı 2019da? Çünkğ zaman olarak da uyuyor
Tahmin ettiğim gibi kadersel döngülere denk gelmişsin33 yaşındaydım o zamanlar. Bir de benim nisan aylarında hep hayatımda kötü şeyler oluyor.
Kaderden döngüTahmin ettiğim gibi kadersel döngülere denk gelmişsin
Pardon kadersel döngü astrolojide ne demek oluyorKaderden döngü
Yani şöyle ay düğümler var 18-19 yılda bir aynı konuma gelen, hangi eve denk geliyorsa orada kadersel olarak şans ve şanssızlıkları da getiriyolar... senin yaş olarak ve yaşadığın süreç olarak cuk oturuyor çünkü bu düğümler bi burçta yaklaşık 1.5 yıl kalıyoPardon kadersel döngü astrolojide ne demek oluyor