- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
çookk iyiyim balımmm tam iyileşemesemde 2 gün önce birden düzeldim... 20 gün dile kolay yeter yaniPofummm balımm nasılsın? Sahalara tam dönüş yapmışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çookk iyiyim balımmm tam iyileşemesemde 2 gün önce birden düzeldim... 20 gün dile kolay yeter yaniPofummm balımm nasılsın? Sahalara tam dönüş yapmışsın
Selammbeybiş bi tık iyiyim ama zorluyo arada o da zamanla geçecek inş
Gelmmmmmizsiiiin iyi misin canimSelammbeybiş bi tık iyiyim ama zorluyo arada o da zamanla geçecek inş
Geldim cnm, evet daha iyiyim şükür dün biraz kötüydüm ama şuan iyiyimGelmmmmmizsiiiin iyi misin canim
Gel de artik bana yeni felaketleri sayGeldim cnm, evet daha iyiyim şükür dün biraz kötüydüm ama şuan iyiyim
Fena fena şeyler var yazarım bi ara uzuncaaaGel de artik bana yeni felaketleri say
Deme yaaa valla demeFena fena şeyler var yazarım bi ara uzuncaaa
Bn de müzdaribim inanDeme yaaa valla deme
günaydınnnnGünaydıınnnnn
Gunaydinnnnn canimmmm nasil oldunGünaydıınnnnn
günaydınnnn
Daha da iyiyim arada baş dönmesi oluyor ama normal yani en azından artık çalışabiliyorum sen nasılsın bakimmGunaydinnnnn canimmmm nasil oldun
Cok sevindim senin adina minnosum, ben de iyiyim, hafif eserekli ama iyiyim yani
Daha da iyiyim arada baş dönmesi oluyor ama normal yani en azından artık çalışabiliyorum sen nasılsın bakimm
kız sen heepp esereklisin , doğan gereğiCok sevindim senin adina minnosum, ben de iyiyim, hafif eserekli ama iyiyim yani
Deme oyle demeeeeekız sen heepp esereklisin , doğan gereği
Ben gördüğümü dymmDeme oyle demeeeee