Ayy bitti o zaman çünkü artık daha güçlü hissediyorum canımın kıymetini biliyorumYani şöyle ay düğümler var 18-19 yılda bir aynı konuma gelen, hangi eve denk geliyorsa orada kadersel olarak şans ve şanssızlıkları da getiriyolar... senin yaş olarak ve yaşadığın süreç olarak cuk oturuyor çünkü bu düğümler bi burçta yaklaşık 1.5 yıl kalıyo
Evet etkisi geçmiştir... 1.5 yıl sürdüğü için.. mesela 2021 de ben etkilenmeye başlıycmAyy bitti o zaman çünkü artık daha güçlü hissediyorum canımın kıymetini biliyorum
Yukselen balık olarak sorma cok hazırımHuhuuu napıyonuz gençler, 2021 e hazır mısınız
Ammawnn tanrıımmmYukselen balık olarak sorma cok hazırım12.evde agirliyorum saturnu jupiterden insaf bekliyorum artık
Jupiterim retro demismiydimAmmawnn tanrıımmm
Sana şimdiden bol şans kova hatunuJupiterim retro demismiydim
Ooo burda neler olmuş ben nasıl görmemişim pofuduğumgüneş burcu yay
yükselen yengeç
yay burcun stelyumda yani ağırlık yapmış
2 elementin natal haritanda çok ağır basıyor
1 elementin nerdeyse yok
bu sana biraz gevezelik ve yalnız kalma korkusu yaşatabilir
maddi konular da ön plana çıkabiliyor fakat sezgiler daha kuvvetli sizde..
gelelim diğer yorumlara
sezgilerinle ilerlemeyi seçiyorsun.. sezgilerinle yön bulmak ve ilerlemek doğanda var..hareketi başlatan eyleme yön veren sensin..birinin arkasından gitmek pek tarzın değil gibi..ruh halin sabit kalamaz senin çok değişkendir..bi bakarsın depresyondasındır sonra dersn aman yerim depresyonu haydi eğlenelim :) enerjin tavandır..ne istersen o dur senin için..değişimlere kolay adaptasyon sağlayabilirsin.. az önce de dediğim gibi aniden depresyona girmeye karar verip sonra paldır küldür başka ortamlara akmak için kendi kendini harekete geçirirsin :)
olayalara ani tepki verebilirsin.. ama bazı durumlarda saplanıp kalabilirsin.. yani duygusal olarak atlatamadığın konular ve durumlarla karşılaşabilirsin.. çok fazla şey var ama bu kadar şimdilik :)
Çoookk uzun zaman önceydiOoo burda neler olmuş ben nasıl görmemişim pofuduğum
Bayaaa yol katettim diyosun eee bi hoşgeldin haritası bakmak yokmu :)Çoookk uzun zaman önceydi
Bayaaa yol katettim diyosun eee bi hoşgeldin haritası bakmak yokmu :)
Anlamadım ?ücretli yapmaya başladın profösyönel olarak galibadanışan alıyorum cnm maalesef
Aynen cnm zaten baştan beri tam harita bakmıyordum, kısa bilgiler veriyordum ama işin cılkı çıktı o yüzden bu şekilde bakmama kararı aldımAnlamadım ?ücretli yapmaya başladın profösyönel olarak galiba
Doğru haklısın baya bunaltmışlar seniAynen cnm zaten baştan beri tam harita bakmıyordum, kısa bilgiler veriyordum ama işin cılkı çıktı o yüzden bu şekilde bakmama kararı aldım
Aynen fffazlasıylaaaaDoğru haklısın baya bunaltmışlar seni
Yok cnm burdan paylaşamamÜcreti nedir? Burdan paylaşabiliyor musun cnm.
Bende isterimbu yeterli değil maalesef
saat yer doğum tarihi gerekli..
Bende isterim20.12.1989 doğum saati 10.20 istanbul