Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

ben geldiimmm son 2 saattir 17 gün içinde ilk defa iyiyim... inşallah böyle devam eder

kaldığım yerden devam etmek istyrm...sağlıklı günlerimi astrolojimi yorumları özledim

enerji astroloji üzerine çalışmalara başlamıştım biliyorsunuz
çakraların kapalı yada tıkanık ya da çalışmıyor olması insanlarda neler neler doğurduğuna dair notlar alıyorum ama kendi çevremde ve kendi haritamda kanaat getirmediğim sürece bunu açık açık paylaşmam pek doğru olmayack
şayet bilen biliyor beni şifa-ezoterik astrolojisi-ruhsal kısımlar ilgimi daha fazla çekiyor
olayın taaa içlerine inmeye karar vereli çok oldu
çok ilginç şeyler var gerçekten.. inşallah herkese yardımım dokunacaktır bu hususta

Pofum canımm çok sevindim iyi olmana seni tekrar sahalarda görmek çok güzel balım

bakıyorsanız bana daa :))

benim ayım koçta.ve alnımda yara izi var buna çok şaşırmıştım.genel ay koç olanlarda olurmuş yüzünde bir yara izi.

bunun dışında gündüz haritalarında ay anneyi güneş babayı gösteriyormuş.bnim annem baskın babam ona nazaran uyumlu bir karakter. ayım koç ve güneşim yengeç.kardeşimin de gece haritası .gece haritalarında da ay babayı güneş anneyi gösteriyormuş.onun da güneşi aslanken ayı kova.

Ay koçta demek savaşçı duygusal bi ana olur senden

evet koç baş bölgesini temsil ediyor ama hangi evde olduğu aldığı derece yaptığı açılar herşey etkiler

mesela benim ay boğada kendimi maddi manevi güvencede hissetmek isterim her daim Para biriktirmeyi severim duygusal bağ var aramızda parayla

natal harita cidden çok farklı

mesela Atatürk ün haritasında pluton 1. Evde , pluton 1. Evde karizma verir kişiye

einstein ın haritasını inceledik geçen gün, minör bi açı var, zeka deha katan ,adamın haritasında yanlış hatırlamıyorsam 3-4 tane o açıdan mevcut

ayrıca bu işin ruhsal boyut kısmı var ben ona da çalışyrm şifa olacak inş herkrse

Ay burcum malesef Ikizler
Ay Ikizler icin ne

nasil yani ayda 1 defa , natal haritamizdaki derece ve pozisyonda mi oluor ?
beynim yandi sanirim

ev sistemi olarak ne kullanıyorsun ? whole sign mı placidus mu ? placidusa göre 4.evimde saturnle kavuşumda.whole signe göre 5te.

ay boğa biraz kilo almaya meyilli misin? özellikle ayda :)

oo benim de 1.evde pluto asc ile kavuşum.gerçi placidusa göre de 12.

einsteinin balık olduğunu biliyorum ona çok şaşırmıştım.gerçi mantıklı da geldi sonra. siz karma ast çalışıyorsunuz yoksa batı mı

Son düzenleme:
Ay burcum malesef Ikizler
Ay Ikizler icin ne

nasil yani ayda 1 defa , natal haritamizdaki derece ve pozisyonda mi oluor ?
beynim yandi sanirim
ay ikizlerde pek rahat olmuyor, ikizler sürekli değişkenlik gösterdiği ve ay sabit sakin bir gezegen olduğundan ötürü rahat edemyr, genellikle iletişime dayalı davranışlar sergileyebilirsin, bilinçli değildir ama bu, ve bu iletişimlerinde pek duygusallık yoktur, iletişim veya bilgiyi paylaşırsın ama bunu duygusal ihtiyactan ötürü yaparsın :)

şöyle normalde 28 günlük bir döngümüz var, bu her kadında olan normal döngü ama herkesin özelinde haritasında ay ve güneş ayda 1 defa aynı dereceye denk gelyr bu da ayrıca bizlere bireysel bir doğurganlık şansı veriyor :)
placidus kullanıyorum ben, whole signda arada bakıyrm

aahaahah evet duygusal yiyiciyim ben, boğazıma düşkünüm, genel anlamda açlıktan değil kendimi mutlu etmek için yiyorum

ben karma kısmına geçicem ama önceliğim batı-mevsimsel zodyaktı, temeli almadan karmaya geçmek istemedim, şifa kısmından devam edeceğim hedefim o yönde

Pofummm balımm nasılsın? Sahalara tam dönüş yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…