Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Yani şöyle ay düğümler var 18-19 yılda bir aynı konuma gelen, hangi eve denk geliyorsa orada kadersel olarak şans ve şanssızlıkları da getiriyolar... senin yaş olarak ve yaşadığın süreç olarak cuk oturuyor çünkü bu düğümler bi burçta yaklaşık 1.5 yıl kalıyo
Ayy bitti o zaman çünkü artık daha güçlü hissediyorum canımın kıymetini biliyorum

güneş burcu yay
yükselen yengeç
yay burcun stelyumda yani ağırlık yapmış
2 elementin natal haritanda çok ağır basıyor
1 elementin nerdeyse yok

bu sana biraz gevezelik ve yalnız kalma korkusu yaşatabilir

maddi konular da ön plana çıkabiliyor fakat sezgiler daha kuvvetli sizde..

gelelim diğer yorumlara

sezgilerinle ilerlemeyi seçiyorsun.. sezgilerinle yön bulmak ve ilerlemek doğanda var..hareketi başlatan eyleme yön veren sensin..birinin arkasından gitmek pek tarzın değil gibi..ruh halin sabit kalamaz senin çok değişkendir..bi bakarsın depresyondasındır sonra dersn aman yerim depresyonu haydi eğlenelim :) enerjin tavandır..ne istersen o dur senin için..değişimlere kolay adaptasyon sağlayabilirsin.. az önce de dediğim gibi aniden depresyona girmeye karar verip sonra paldır küldür başka ortamlara akmak için kendi kendini harekete geçirirsin :)
olayalara ani tepki verebilirsin.. ama bazı durumlarda saplanıp kalabilirsin.. yani duygusal olarak atlatamadığın konular ve durumlarla karşılaşabilirsin.. çok fazla şey var ama bu kadar şimdilik :)
Ooo burda neler olmuş ben nasıl görmemişim pofuduğum :KK66:

Tam olarak modum😍
Kahve ♥️
astroloji♥️

Eklentiler

• 74EEB9CB-90C5-498C-9628-766C5382D634.jpeg
    74EEB9CB-90C5-498C-9628-766C5382D634.jpeg
    121,8 KB · Görüntüleme: 24
X