Benimde kizim icin vaktiniz olursa bakabilir misiniz? Adi Didem Zeynep dogum tarihi 10 ekim 2004 saat 13.00 yer haarlemmerhabalar,
bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)
DİP NOT; HARİTA BAKMIYORUM
Bu da not olarak kalsıınn
Eki Görüntüle 2696793
Çok tşk ederimBaşlığa Yazmamıştım daha önce ama görünce geçmiş olsun demek istedim. Atlatırsınız umarım bir an önce.
Tşk ederim tavsiyelerin aynısını uyguluyorum ne kadr yararlınolursa artık şuan sanki evşn her yerinde virüs var gibi psikolojim bozuldu... zor geçyr ama atlatıcm inşLütfen telefonda ya da evdekilerle çok konuşmamaya çalışın nefesinizi daraltmayın. İnsanlarla mesaj yoluyla haberleşin. Bol bol su için. Dinlenin ,evinizi bol bol havalandırın. Balkona, cama çıkarak temiz hava almaya çalışın , arkadaşlarım ve yakınlarımdan hasta olan çok insan oldu. Akıl vermiş gibi oldum ama onlardan öğrendiklerimi aktarmak istedim. Umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Çok geçmiş olsun.
Tşk ederim tavsiyelerin aynısını uyguluyorum ne kadr yararlınolursa artık şuan sanki evşn her yerinde virüs var gibi psikolojim bozuldu... zor geçyr ama atlatıcm inş
Geldi başladım 16 dozla ama hiç ii değilimKuzum kıyamam ben sana. Nasılsın? İlaçların geldi mi?
Geldi başladım 16 dozla ama hiç ii değilim
Selam, stabil cnm sen nasılsınPofucumm günaydın canım nasılsın
Selam, stabil cnm sen nasılsın
Geçmiş olsun pofucum inşallah kolayca atlatirzinTeşekkür ederim inş bn baya kötü geçiriyrm öksürmekten mahvoldum filyasyon ekibini beklyrm ilaç getirevekler babama da bana da
Canım benim cok gecmis olsun insallah en kısa sürede atlatırsın
Sağ ol cnm inş geçer hemen çok zor ve kötü bişey
Ben gerçekten nasıl oldu anlamıyorum bi anda dün sabah öksürük krizine girdim üstelik aylardır evdeyim hiç bi şekilde bi yere de çıkmadım gitmedim.... dikkat edin diyemyrm Keza nerden nasıl geldiğini Anlamıyorsunuz
Sağol cnm düşünmen yeter... zamanı var daha zorluyo ama yapacak bişy yokİyiyim canım çok şükür seni merak ettim kuzum ya
Sağ ol tatlım inşallh gider biter çok yoruldum4 gündeGeçmiş olsun pofucum inşallah kolayca atlatirzin
Pek ii değilim düzelmemek için uğraşıyrm gibipofu nasil oldunuz canim?
Toparlan hadi minnosum, hepimizin sana ihtiyaci varPek ii değilim düzelmemek için uğraşıyrm gibi
Pek ii değilim düzelmemek için uğraşıyrm gibi
Ah vallahi ben de yoruldum bi haftada neler çektim bi ben biliyorum, sabah uyandım ah dedm bugün iyiym nefesimi kontrol ettim öksğrmyrm tamam dediiimmm kalktım yataktan başladım çksürmeyeToparlan hadi minnosum, hepimizin sana ihtiyaci var
İnşallaahh bn de istiyorum o enerjiyi.. suyun tadı hala acıAh kuzum ya kıyamam ben sanaçok özledim güzel enerjini tez zamanda çok iyiyim demeni diliyorum
Vitamin falan aliyorsun di miAh vallahi ben de yoruldum bi haftada neler çektim bi ben biliyorum, sabah uyandım ah dedm bugün iyiym nefesimi kontrol ettim öksğrmyrm tamam dediiimmm kalktım yataktan başladım çksürmeyeresmen fake atyr virüs bana ağrımı da kıntrol edyrm tabi çok hafif bi ağrı vardı geçti ama gün içinde ne olacak bakalım
İnşallaahh bn de istiyorum o enerjiyi.. suyun tadı hala acı
Alıyorum vitamin ekstra meyve yiyorum iştahım yok ama zoraki yiyorum mandalina portakal sırf tadı güzel gelyr diye, herşey zehir gibiVitamin falan aliyorsun di mi
Gececek canim, cinko takviyesi de al lutfenAlıyorum vitamin ekstra meyve yiyorum iştahım yok ama zoraki yiyorum mandalina portakal sırf tadı güzel gelyr diye, herşey zehir gibi