Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Benimde kizim icin vaktiniz olursa bakabilir misiniz? Adi Didem Zeynep dogum tarihi 10 ekim 2004 saat 13.00 yer haarlem

Lütfen telefonda ya da evdekilerle çok konuşmamaya çalışın nefesinizi daraltmayın. İnsanlarla mesaj yoluyla haberleşin. Bol bol su için. Dinlenin ,evinizi bol bol havalandırın. Balkona, cama çıkarak temiz hava almaya çalışın , arkadaşlarım ve yakınlarımdan hasta olan çok insan oldu. Akıl vermiş gibi oldum ama onlardan öğrendiklerimi aktarmak istedim. Umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Çok geçmiş olsun.

Tşk ederim tavsiyelerin aynısını uyguluyorum ne kadr yararlınolursa artık şuan sanki evşn her yerinde virüs var gibi psikolojim bozuldu... zor geçyr ama atlatıcm inş

Tşk ederim tavsiyelerin aynısını uyguluyorum ne kadr yararlınolursa artık şuan sanki evşn her yerinde virüs var gibi psikolojim bozuldu... zor geçyr ama atlatıcm inş

Kuzum kıyamam ben sana. Nasılsın? İlaçların geldi mi?

Geçmiş olsun pofucum inşallah kolayca atlatirzin

Toparlan hadi minnosum, hepimizin sana ihtiyaci var
Ah vallahi ben de yoruldum bi haftada neler çektim bi ben biliyorum, sabah uyandım ah dedm bugün iyiym nefesimi kontrol ettim öksğrmyrm tamam dediiimmm kalktım yataktan başladım çksürmeyeresmen fake atyr virüs bana ağrımı da kıntrol edyrm tabi çok hafif bi ağrı vardı geçti ama gün içinde ne olacak bakalım
Ah kuzum ya kıyamam ben sana çok özledim güzel enerjinitez zamanda çok iyiyim demeni diliyorum
İnşallaahh bn de istiyorum o enerjiyi.. suyun tadı hala acı

Vitamin falan aliyorsun di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…