Dün akşam göğsümden uyuyamadım bi şey bastırıyo gibi nefessz kaldım gecede çık uyandım kalktım evde gezdm faln su içtim o şekilde zorla uyumuşum sabah da erknden uyandm hala uykum var yatyrm kalkınca öksürğk başlıyo
Çok zorluyo ama iştahım açıldı allahtan bi de kilo vermişimAh kuzum ya çok zor gerçekten sana ne teselli versem az dua ediyorum senin için balım elimden ancak bu geliyor
Çok zorluyo ama iştahım açıldı allahtan bi de kilo vermişimdiyet sporla veremedğimi hastalıkla verdim
Biraz daha toparlanayım kafam bulanık çok kaçırdığım dersleri toparlyrm 3 saatlik dersi anca bitirdim 2 günde zorlanyrm çok ağrışarım dün geçti şükür ama göğsümde bi yumru sıkışıyorum sürekli o biraz can sıkıcı, şimdi iştah patlaması yaşıyorum sürekli açımÇok tatlısın pofum maşallah şu ağrılı halinle bile enerjin çok güzel 41 kere maşallah balımiyi iştahın açıldıysa süper çok sevindim ağrılarında geçsin artık bize bildirimler yap artık yahu sevgili astroloğumuz olaraktan
Sağ ol cnm yemeklerin Tadı geliyo ufaktan suyun tadı da normale dönüyor acılıktan içemyrdm şimdi daha tatlı
Alemsin yaAslan pofum benimburaların en büyüğü bir başka pofu pofu çok yaşa artık bu sloganım oldu
enerji akışı, çakların harita üzerinde nasıl tıkandığına ve nasıl açılabilir olduğuna dair bi kitap okuyorum..umarım özümserim ve size de yararım dokunur :)
öksürük krizlerim bitti ama tek tük öksürüyorumBalımm nasılsın daha iyisin gibi kuzum
Süpersin oku hemen sonra bize güzel şeyler söyle ihtiyacımız var
öksürük krizlerim bitti ama tek tük öksürüyorum
aşırı halsizim sürekli yatıyorum arada kalkıyorum çok ayakta duramıyorum
evi süpüreym dedim resmen bayılacak gibi oldum
bakalım nasıl çalışmaya başlıycam kafam acaip bulanık
ya çok döküntü olmuştu rahatsız oluyor insan ama mahvetti beniAma zorlama kuzum kendini yat dinlen bolbol, süpürge tutmak şimdi sana zarar, toz kalkıcak o da öksürüğünü tetikler. Bol su vitamin ve yat bırak evi şimdilik.
merhaba tüm mesajları okumadım ama astrolojide yeni olduğunu yazmışsın bu ya da enerji akışı vs hakkında okuduğun kitapları paylaşabilir misin? ya da eğitim aldığın ya da takip ettiğin astrologlarıenerji akışı, çakların harita üzerinde nasıl tıkandığına ve nasıl açılabilir olduğuna dair bi kitap okuyorum..umarım özümserim ve size de yararım dokunur :)
merhabamerhaba tüm mesajları okumadım ama astrolojide yeni olduğunu yazmışsın bu ya da enerji akışı vs hakkında okuduğun kitapları paylaşabilir misin? ya da eğitim aldığın ya da takip ettiğin astrologları
Günaydıınnnn
Pek ii değilim dün zorla çalıştım, bugün izin aldm rapor almaya gidicm dayanamyrm hiçBalımm iyi geceler nasılsın nasıl oldun
Pek ii değilim dün zorla çalıştım, bugün izin aldm rapor almaya gidicm dayanamyrm hiç
Belki yaparım dye düşündüm ama olmuyo mecburum yatmaya hala yatyrm kalkıp gidicm birazdan dermanım yokKuzum kıyamam ben sana keşke baştan rapor alsaydın. Durumun halin belli zaten balım. Senin dinlenmen gerek ne işi