Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Ah kuzum ya çok zor gerçekten sana ne teselli versem az dua ediyorum senin için balım elimden ancak bu geliyor

Ah kuzum ya çok zor gerçekten sana ne teselli versem az dua ediyorum senin için balım elimden ancak bu geliyor
Çok zorluyo ama iştahım açıldı allahtan bi de kilo vermişimdiyet sporla veremedğimi hastalıkla verdim

Çok zorluyo ama iştahım açıldı allahtan bi de kilo vermişimdiyet sporla veremedğimi hastalıkla verdim

Çok tatlısın pofum maşallah şu ağrılı halinle bile enerjin çok güzel 41 kere maşallah balım iyi iştahın açıldıysa süper çok sevindim ağrılarında geçsin artık bize bildirimler yap artık yahu sevgili astroloğumuz olaraktan

Biraz daha toparlanayım kafam bulanık çok kaçırdığım dersleri toparlyrm 3 saatlik dersi anca bitirdim 2 günde zorlanyrm çok ağrışarım dün geçti şükür ama göğsümde bi yumru sıkışıyorum sürekli o biraz can sıkıcı, şimdi iştah patlaması yaşıyorum sürekli açım
pofu
İştahının açılmasına sevindim canım
Umarım iyileşirsin en kısa zamanda
Sağ ol cnm yemeklerin Tadı geliyo ufaktan suyun tadı da normale dönüyor acılıktan içemyrdm şimdi daha tatlıAma kullandığım ilaçlardan ötürü çok yememeye yağlı tuzlu yememeye dikkat edyrm

Aslan pofum benim buraların en büyüğü bir başka pofu pofu çok yaşa artık bu sloganım oldu

enerji akışı, çakların harita üzerinde nasıl tıkandığına ve nasıl açılabilir olduğuna dair bi kitap okuyorum..umarım özümserim ve size de yararım dokunur :)

Balımm nasılsın daha iyisin gibi kuzum
Süpersin oku hemen sonra bize güzel şeyler söyle ihtiyacımız var

Balımm nasılsın daha iyisin gibi kuzum
Süpersin oku hemen sonra bize güzel şeyler söyle ihtiyacımız var
öksürük krizlerim bitti ama tek tük öksürüyorum
aşırı halsizim sürekli yatıyorum arada kalkıyorum çok ayakta duramıyorum
evi süpüreym dedim resmen bayılacak gibi oldum
bakalım nasıl çalışmaya başlıycam kafam acaip bulanık

Ama zorlama kuzum kendini yat dinlen bolbol, süpürge tutmak şimdi sana zarar, toz kalkıcak o da öksürüğünü tetikler. Bol su vitamin ve yat bırak evi şimdilik.

Ama zorlama kuzum kendini yat dinlen bolbol, süpürge tutmak şimdi sana zarar, toz kalkıcak o da öksürüğünü tetikler. Bol su vitamin ve yat bırak evi şimdilik.
ya çok döküntü olmuştu rahatsız oluyor insan ama mahvetti beni
c vit içtim biraz önce bi iyi geldi gibi
başka ne enerji yapar ki?
yemek de yiyorum ama bana mısın demiyor
halsizlik tavan resmen
yatmaktan da sıkıldım
bişeyler yapasm var ama yapacak dermanım yok
ve ben ptesi iş başı :S

enerji akışı, çakların harita üzerinde nasıl tıkandığına ve nasıl açılabilir olduğuna dair bi kitap okuyorum..umarım özümserim ve size de yararım dokunur :)
merhaba tüm mesajları okumadım ama astrolojide yeni olduğunu yazmışsın bu ya da enerji akışı vs hakkında okuduğun kitapları paylaşabilir misin? ya da eğitim aldığın ya da takip ettiğin astrologları

merhaba

enerji akışı için okuduğum kitap enerji ve astroloji ama okumak için bi alt yapının olması gerekiyor
hocamın adı astrolog özlem şekeroğlu
takip ettiğim astrologlar öner döşer, barış özkırış

Pek ii değilim dün zorla çalıştım, bugün izin aldm rapor almaya gidicm dayanamyrm hiç

Kuzum kıyamam ben sana keşke baştan rapor alsaydın. Durumun halin belli zaten balım. Senin dinlenmen gerek ne işi

Kuzum kıyamam ben sana keşke baştan rapor alsaydın. Durumun halin belli zaten balım. Senin dinlenmen gerek ne işi
Belki yaparım dye düşündüm ama olmuyo mecburum yatmaya hala yatyrm kalkıp gidicm birazdan dermanım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…