Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Biz de Ankaradayız hiç normal bi hava değil.
Basık boğuk pis bir hava.

Valla test sonuçlarını beklyrz kuzenim falan baya kötü oldu

az önce balkında oturuyorken bi baktım heryer uçan karınca, saat 5 gibi çmaşır topluyorken de çamaşırlara yapışmışlardı hiç iyi bi alamet değşl bu

Yapma ya çok geçmiş olsun canım🥺 tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah🙏

Allaha emanetiz kuzum. Rabbim yardımcımız olsun🙏

Yapma ya çok geçmiş olsun canım🥺 tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah🙏

Allaha emanetiz kuzum. Rabbim yardımcımız olsun🙏
Sağ ol kuzum daha yeni oturdum ödevim vr onu yapcam falan ooyy gün bitti bn çoktan bittim

O değşkde benim de ufktn boğazım acımaya yanmaya başladı diğer taraftnda öksürüyorum hadş hayırlsıı

O değşkde benim de ufktn boğazım acımaya yanmaya başladı diğer taraftnda öksürüyorum hadş hayırlsıı
Vitamin kullan canım mutlaka özellikle d vitamini benim çevremde geçirip aynı evin içinde hastalık belirtisi göstermeyen insanlar hep d vitamini kullanıyorlarmış.Bilim adamlarıda öneriyor.

Babam pozitif bn de sabah öksürük krşziyle uyandım test yaptrdm şuan hiç dermanım yok yatyrm sonucum akşama Çıkarmış

Babam pozitif bn de sabah öksürük krşziyle uyandım test yaptrdm şuan hiç dermanım yok yatyrm sonucum akşama Çıkarmış

Kuzumm çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya🥺 Rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuşmayı nasip etsin 🙏🌹 dinlenmeye çalış bolbol balım

Geçmiş olsun senin negatif çıkar inşallah. Ara ara kontrol et e nabızdan. Eşimin ki 5 saate çıkmıştı.

Bu arada D vitaminini bilmeden kullanmamak gerekir. Eksikse tabi ki kullanılır doktor önerisiyle, lakin fazlası toksik etki yaratıyormuş.

Tşk ederim kızlar berbat durumdayım her yerim kırılıyo saatlerdr yatyrm kalkınca dyrsmyrn😕

Geçmiş olsun senin negatif çıkar inşallah. Ara ara kontrol et e nabızdan. Eşimin ki 5 saate çıkmıştı.

Bu arada D vitaminini bilmeden kullanmamak gerekir. Eksikse tabi ki kullanılır doktor önerisiyle, lakin fazlası toksik etki yaratıyormuş.
İç kesimlerde yaşayan insanlar olarak bizlerin hep eksik çıkar genelde reçetemizde de bulunur ama tabi haklısınız 🙄

Evet öıkmış şimdi uyanıp baktım beklenen sonuç 😕

Çok geçmiş olsun balım ya üzüldüm🥺. Bu hepimizin başına gelecek heralde😕. Rabbim tez zamanda şifa versin ailecek. İlaç vericekler demi? Bolbol dinlen

Çok geçmiş olsun balım ya üzüldüm🥺. Bu hepimizin başına gelecek heralde😕. Rabbim tez zamanda şifa versin ailecek. İlaç vericekler demi? Bolbol dinlen
Teşekkür ederim inş bn baya kötü geçiriyrm öksürmekten mahvoldum filyasyon ekibini beklyrm ilaç getirevekler babama da bana da
Canım benim cok gecmis olsun insallah en kısa sürede atlatırsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dualarım seninle🌸🌼💖
Sağ ol cnm inş geçer hemen çok zor ve kötü bişey
Ben gerçekten nasıl oldu anlamıyorum bi anda dün sabah öksürük krizine girdim üstelik aylardır evdeyim hiç bi şekilde bi yere de çıkmadım gitmedim.... dikkat edin diyemyrm Keza nerden nasıl geldiğini Anlamıyorsunuz

Teşekkür ederim inş bn baya kötü geçiriyrm öksürmekten mahvoldum filyasyon ekibini beklyrm ilaç getirevekler babama da bana da
Canım benim cok gecmis olsun insallah en kısa sürede atlatırsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Sağ ol cnm inş geçer hemen çok zor ve kötü bişey
Ben gerçekten nasıl oldu anlamıyorum bi anda dün sabah öksürük krizine girdim üstelik aylardır evdeyim hiç bi şekilde bi yere de çıkmadım gitmedim.... dikkat edin diyemyrm Keza nerden nasıl geldiğini Anlamıyorsunuz
Başlığa Yazmamıştım daha önce ama görünce geçmiş olsun demek istedim. Atlatırsınız umarım bir an önce.

X