Konu başlığı ilgimi çekince gördüm. Çok geçmiş olsun, ama kötü düşünme hiiç gerçekten. Benim ananemde alerji, astım, koah, aşırı zayıflık, diyabet ve tansiyon var. Koronanın ilk zamanlarında yakalandı ve 8 gün hastanede yattı. Çok şükür ki atlattı. Şu anda virüs biraz daha hafif geçiyor, evrim geçirdiği söyleniyor. O nedenle sıkma canını hiçTşk ederm arkadaşlar herkesi alıntılayamıyorum ksra bakmayın
Babam koah hastası, o yüzden hasteneye gitmwsini istemyrm sıkıntımız o zaten test almış teyzem eczaneden onu yapcaz
Sonuçları açıkladımPofu Hanım çekiliş sonuçlarını ne zaman açıklayacaksınız, bekliyoruz efenim
Herkeste aynı olmuyor tabiki ama gene de endişe edyrsun.. bakalım ne olacakKonu başlığı ilgimi çekince gördüm. Çok geçmiş olsun, ama kötü düşünme hiiç gerçekten. Benim ananemde alerji, astım, koah, aşırı zayıflık, diyabet ve tansiyon var. Koronanın ilk zamanlarında yakalandı ve 8 gün hastanede yattı. Çok şükür ki atlattı. Şu anda virüs biraz daha hafif geçiyor, evrim geçirdiği söyleniyor. O nedenle sıkma canını hiç
Evrene iyi enerji verelimHerkeste aynı olmuyor tabiki ama gene de endişe edyrsun.. bakalım ne olacak
Pozitif düşünceEvrene iyi enerji verelim
Sağ ol cnm, kendimi bugün işe verdimmzamanım kaldı astroloji çalışıyrm yoksa deliriiicceemmÇok geçmiş olsun pofu bizde şu an karantinadayız hafif geçirdi annem babam çok şükür. çevremde çoğu insanda öyle oldu bazıları geçirmiş haberleri bile olmamış. kanser tedavisi görmekte olan biri bile atlattı o kötü süreçte.endişelenme stres yapmayın stres bağışıklığın düşmanı
Dayım kuxenlerm yengem hepsi korona oldu
Amin cnm inşallaahhÇok geçmiş olsun canım
İnşallah tez zamanda hasta olan herkes iyileşir
Sağ ol cnm test sonuçlarını beklyx bakalım kuzenimde tat kaybı başladı neler olacak nilmyzGeçmiş olsun pofucum inşallah sizde çıkmasın
Tşk ederm arkadaşlar herkesi alıntılayamıyorum ksra bakmayın
Babam koah hastası, o yüzden hasteneye gitmwsini istemyrm sıkıntımız o zaten test almış teyzem eczaneden onu yapcaz
Yengeç burçları bugün sizi yazdım
Ooohooo yengecin yöneticisii ay, bıl bıl duygusallık verir:)Ay burcum yengeç yine kıyıdan köşeden etkileniyorum sanıyorum
Valla test sonuçlarını beklyrz kuzenim falan baya kötü olduPofucumm balım çok geçmiş olsunnasıl baban kuzum iyi mi
ne anlamda iyi bı alamet degilValla test sonuçlarını beklyrz kuzenim falan baya kötü oldu
az önce balkında oturuyorken bi baktım heryer uçan karınca, saat 5 gibi çmaşır topluyorken de çamaşırlara yapışmışlardı hiç iyi bi alamet değşl bu
Ooffff inan doğal bi olay olursa şaşırmıycmne anlamda iyi bı alamet degil