Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat et kendine. Birkac gune bir seyin kalmaz, hemen hemen herkes boyle atlatmis biliyorsun kuzum, dayanAşırı öksürüyorum, akşam hastahaneye gideceğim tomografi içinçok yoruldum gerçekten
Öksürme olmsaydı haklısın ama çok öksürüyrm öyle ki kusma durumuna getiriyor bniDikkat et kendine. Birkac gune bir seyin kalmaz, hemen hemen herkes boyle atlatmis biliyorsun kuzum, dayan
Sigara kullaniyor muydun?Öksürme olmsaydı haklısın ama çok öksürüyrm öyle ki kusma durumuna getiriyor bni
Hayır hiç kullanmadım babam mesela yılllarca sigara içmiş biri ama o bnden daha iyiSigara kullaniyor muydun?
Neye gore boyle oluyor hic anlamiyorum ben yaHayır hiç kullanmadım babam mesela yılllarca sigara içmiş biri ama o bnden daha iyi
Bn de bilmyrm kan grubu dediler bbamla aynı grubuz işte ciğerleri sağlam olmayan kronik hastalığı olmlar daha çok etkilenir dediler hiç alakası yok hiş bişey bilmiyolarNeye gore boyle oluyor hic anlamiyorum ben ya
Moralini bozma canim, hizlica atlatmaya calis. Moral onemli biliyosunBn de bilmyrm kan grubu dediler bbamla aynı grubuz işte ciğerleri sağlam olmayan kronik hastalığı olmlar daha çok etkilenir dediler hiç alakası yok hiş bişey bilmiyolar
Cok uzuldum canim, dikkat et kendine lutfenKorktuğum gibi ciğerlerime gelmiş öksürme krizlerim bundanmış ki gerçekten kapalı alanda çok kalamıyorum nefesşm kesiliyodu, tekrar ilaç tedavisi başlıyor
canım sıkkın ama inşallah geçecek artıkCok uzuldum canim, dikkat et kendine lutfen
Pofucumm geçicek tabi kuzum. Atlatıcaksın bu günleri bu hastalığı baban nasıl daha iyi mi?canım sıkkın ama inşallah geçecek artık
Babam da en başından beri sıkıntı yoktu ciğerleri de temiz çıktı.. ilaçların etkisinde o şuan 2 güne normale dönecektirPofucumm geçicek tabi kuzum. Atlatıcaksın bu günleri bu hastalığı baban nasıl daha iyi mi?
Tekrar geçmiş olsun. Bir yerde okumuştumsigara içenlerin ciğerlerinde bizimki gibi tırtıklı bir yapı yok, düzleşiyor. Bu da virüsün orda tutulumunu engelliyor. Babanın daha iyi olma sebebi bu olabilir.Babam da en başından beri sıkıntı yoktu ciğerleri de temiz çıktı.. ilaçların etkisinde o şuan 2 güne normale dönecektir
Çok sağ olun.. olabilir gerçekten bi kaç arkadaşımda da aynı durum spor yapıp sigara içmeyenler sürünğyor resmen babam gibi yıllarca sigara içmiş yada astım hastaları daha kolay atlattı bn ise hala kendime gelemedim 2. Tedaviye başladımTekrar geçmiş olsun. Bir yerde okumuştumsigara içenlerin ciğerlerinde bizimki gibi tırtıklı bir yapı yok, düzleşiyor. Bu da virüsün orda tutulumunu engelliyor. Babanın daha iyi olma sebebi bu olabilir.
Yakın zamanda atlatırsın umarım.
Babam da en başından beri sıkıntı yoktu ciğerleri de temiz çıktı.. ilaçların etkisinde o şuan 2 güne normale dönecektir
Süpersin pofumBirine baktığım astrolojiktarot çıkmış Sevindim açıkcası
Dün akşam göğsümden uyuyamadım bi şey bastırıyo gibi nefessz kaldım gecede çık uyandım kalktım evde gezdm faln su içtim o şekilde zorla uyumuşum sabah da erknden uyandm hala uykum var yatyrm kalkınca öksürğk başlıyoNasılsın kuzum?