Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Aşırı öksürüyorum, akşam hastahaneye gideceğim tomografi için😕😕😕çok yoruldum gerçekten

Bn de bilmyrm kan grubu dediler bbamla aynı grubuz işte ciğerleri sağlam olmayan kronik hastalığı olmlar daha çok etkilenir dediler hiç alakası yok hiş bişey bilmiyolar
Moralini bozma canim, hizlica atlatmaya calis. Moral onemli biliyosun :KK43:

Korktuğum gibi ciğerlerime gelmiş öksürme krizlerim bundanmış ki gerçekten kapalı alanda çok kalamıyorum nefesşm kesiliyodu, tekrar ilaç tedavisi başlıyor

Pofucumm geçicek tabi kuzum. Atlatıcaksın bu günleri bu hastalığı❤️ baban nasıl daha iyi mi?
Babam da en başından beri sıkıntı yoktu ciğerleri de temiz çıktı.. ilaçların etkisinde o şuan 2 güne normale dönecektir

Babam da en başından beri sıkıntı yoktu ciğerleri de temiz çıktı.. ilaçların etkisinde o şuan 2 güne normale dönecektir
Tekrar geçmiş olsun. Bir yerde okumuştumsigara içenlerin ciğerlerinde bizimki gibi tırtıklı bir yapı yok, düzleşiyor. Bu da virüsün orda tutulumunu engelliyor. Babanın daha iyi olma sebebi bu olabilir.
Yakın zamanda atlatırsın umarım.

Tekrar geçmiş olsun. Bir yerde okumuştumsigara içenlerin ciğerlerinde bizimki gibi tırtıklı bir yapı yok, düzleşiyor. Bu da virüsün orda tutulumunu engelliyor. Babanın daha iyi olma sebebi bu olabilir.
Yakın zamanda atlatırsın umarım.
Çok sağ olun.. olabilir gerçekten bi kaç arkadaşımda da aynı durum spor yapıp sigara içmeyenler sürünğyor resmen babam gibi yıllarca sigara içmiş yada astım hastaları daha kolay atlattı bn ise hala kendime gelemedim 2. Tedaviye başladım

Çok sevindim canım sende dön biran önce pofum güzel enerjini özledim. Tez zamanda normale döndüğünün haberlerini ver bize🙏❤️

Birine baktığım astrolojiktarot çıkmış ☺️☺️Sevindim açıkcası

Nasılsın kuzum?
Dün akşam göğsümden uyuyamadım bi şey bastırıyo gibi nefessz kaldım gecede çık uyandım kalktım evde gezdm faln su içtim o şekilde zorla uyumuşum sabah da erknden uyandm hala uykum var yatyrm kalkınca öksürğk başlıyo

X