Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Herkese günaydın. Geçen hafta zorlayiciydi. Bu hafta daha kolay geçiyor. Geçen hafta mars etkisini iliklerime kadar hissettim. Tartışma. Telefonum bozuldu. Ama bu hafta daha kolay ve bereketli geçiyor.

Herkese günaydın. Geçen hafta zorlayiciydi. Bu hafta daha kolay geçiyor. Geçen hafta mars etkisini iliklerime kadar hissettim. Tartışma. Telefonum bozuldu. Ama bu hafta daha kolay ve bereketli geçiyor.
Evettt canımmm mars fena yaptı bizi, biraz durulma zamanı satürn de ilerş hareketine geçti çoktan yni geride kalan geridedir kafasındayız artık

pofu canım yazdıklarından heyecanını hissettim yolun açık olsun inşallah başarılı olursun bu yolda
31.07.1992 doğum saati: 10.30 Burcum Aslan bebek istiyorum acaba zamanı yakın mı bu gözükür mü bilmem ama bakarsan sevinirimm

Sayfayı karıştırmış olabilir misiniz

Sayfayı karıştırmış olabilir misiniz
Konunun ilk sayfasına artık bakmadığını ama bir çekiliş yapıp şanslı 1 2 kişiye bakacağını güncellersen daha az bu soruyla karşılaşacağını düşünüyorum canım

Konunun ilk sayfasına artık bakmadığını ama bir çekiliş yapıp şanslı 1 2 kişiye bakacağını güncellersen daha az bu soruyla karşılaşacağını düşünüyorum canım
Ayyy üşendim onu yapmaya aklımdaydı halbuki ya bi de başka bi konu daha var ona yazcklarına bana yazıyolar

Ayyy üşendim onu yapmaya aklımdaydı halbuki ya bi de başka bi konu daha var ona yazcklarına bana yazıyolar
Sanmıyorum ya ilk sayfayı okuyan direk, baktığını düşünerek bilgilerini veriyor gibi geldi bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…