Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Bzıları o ilk sayfaya bile bkmadan geliyor neyse sonuç olarak bakmıyorm
Bana noluyosa senin verdiğin cevaplardan ben rahatsız olduğunu düşündüm. Sonuç olarak ben biliyorum bakmadığını bunu bana demene gerek yoktu.

Bana noluyosa senin verdiğin cevaplardan ben rahatsız olduğunu düşündüm. Sonuç olarak ben biliyorum bakmadığını bunu bana demene gerek yoktu.
Yok yahu sana demedim zaten yani genel olarak söyledim yanlış anlaşılma olmasın rhatsıZ oluyorum tbiki sen benim yerimde olsan olmaz mısın geliyor pat diye herhangş biri selam sabah yok pofu doğum yerim saatim trihim bak bana, bu nası Bi saygısızlık ya sen kimsin anamın oğlu mu? Dimi ama! Bn de cvp veresim gelmediği için çoğunu es geçtim

Hee tamam ben de bana dedin sandım:)

Anlamadım siz açmışsınız konuyu astrolog olma yolunda olduğunuzdan bahsetmişsiniz yanlış mı anladım herkes burcunu yazmış bende bakıyorsunuz zannettim ?
Hayır bakmıyorum , ilk bi süre baktm sonra iş çığrından çıktı o yğzden bakmıyorum ama forumda birisi konu açmış o bakım yapıyor bazen onunla karıştırıp bana yazıyorlarmondan dedim yanlış mı oldu diye

Anladım yok şu an bakmadığınızı bilmiyordum iyi akşamlar

Pofucumm balım ilk sayfadaki yazına Bi dip not ekle kuzum eklemediysen bakmadım. Duyduumki çekiliş hazırlıyprmuşsun

Pofuuuu nolur guzel bi seyler soyle artik minnosum, ben hassas bi yengecim, okuyup okuyup dertleniyorum. Yapman guzuuuum yapman anneeeeem hakkaten bu hafta yine belamizi buluyor muyuz bak dogru soyle hazirim ben

Pofuuuu nolur guzel bi seyler soyle artik minnosum, ben hassas bi yengecim, okuyup okuyup dertleniyorum. Yapman guzuuuum yapman anneeeeem hakkaten bu hafta yine belamizi buluyor muyuz bak dogru soyle hazirim ben
uçak kazaları tren kazaları = mars pluto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…