Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana noluyosa senin verdiğin cevaplardan ben rahatsız olduğunu düşündüm. Sonuç olarak ben biliyorum bakmadığını bunu bana demene gerek yoktu.Bzıları o ilk sayfaya bile bkmadan geliyor neyse sonuç olarak bakmıyorm
Yok yahu sana demedim zaten yani genel olarak söyledim yanlış anlaşılma olmasın rhatsıZ oluyorum tbiki sen benim yerimde olsan olmaz mısın geliyor pat diye herhangş biri selam sabah yok pofu doğum yerim saatim trihim bak bana, bu nası Bi saygısızlık ya sen kimsin anamın oğlu mu? Dimi ama! Bn de cvp veresim gelmediği için çoğunu es geçtimBana noluyosa senin verdiğin cevaplardan ben rahatsız olduğunu düşündüm. Sonuç olarak ben biliyorum bakmadığını bunu bana demene gerek yoktu.
Hee tamam ben de bana dedin sandım:)Yok yahu sana demedim zaten yani genel olarak söyledim yanlış anlaşılma olmasın rhatsıZ oluyorum tbiki sen benim yerimde olsan olmaz mısın geliyor pat diye herhangş biri selam sabah yok pofu doğum yerim saatim trihim bak bana, bu nası Bi saygısızlık ya sen kimsin anamın oğlu mu? Dimi ama! Bn de cvp veresim gelmediği için çoğunu es geçtim
Anlamadım siz açmışsınız konuyu astrolog olma yolunda olduğunuzdan bahsetmişsiniz yanlış mı anladım herkes burcunu yazmış bende bakıyorsunuz zannettim ?Sayfayı karıştırmış olabilir misiniz
Hayır bakmıyorum , ilk bi süre baktm sonra iş çığrından çıktı o yğzden bakmıyorum ama forumda birisi konu açmış o bakım yapıyor bazen onunla karıştırıp bana yazıyorlarmondan dedim yanlış mı oldu diyeAnlamadım siz açmışsınız konuyu astrolog olma yolunda olduğunuzdan bahsetmişsiniz yanlış mı anladım herkes burcunu yazmış bende bakıyorsunuz zannettim ?
Anladım yok şu an bakmadığınızı bilmiyordum iyi akşamlarHayır bakmıyorum , ilk bi süre baktm sonra iş çığrından çıktı o yğzden bakmıyorum ama forumda birisi konu açmış o bakım yapıyor bazen onunla karıştırıp bana yazıyorlarmondan dedim yanlış mı oldu diye
Sorun değil iyi akşamlarAnladım yok şu an bakmadığınızı bilmiyordum iyi akşamlar
ewet kendi sayfamdaPofucumm balım ilk sayfadaki yazına Bi dip not ekle kuzum eklemediysen bakmadım. Duyduumki çekiliş hazırlıyprmuşsun
Aminnn şunu öğrendiğimden beri ne yapabilirim dye düşğnyrm beklyrdum da daha önceden de hocaları dinlemiştim ama ne bileymPofucum
Rabbim Gani gani yardımcımız olsun pofucum
uçak kazaları tren kazaları = mars plutoPofuuuu nolur guzel bi seyler soyle artik minnosum, ben hassas bi yengecim, okuyup okuyup dertleniyorum. Yapman guzuuuum yapman anneeeeem hakkaten bu hafta yine belamizi buluyor muyuz bak dogru soyle hazirim ben
bu hafta ucaga falan binmeyeyim ben o zaman nolur nolmaz tovbe estagfurullah. Arabada bi sorun yok ama di miuçak kazaları tren kazaları = mars pluto
Kazalar demek istedm aslında tabikş var... ayrıca merkür geri vitese gidyrbn gidem uyuyambu hafta ucaga falan binmeyeyim ben o zaman nolur nolmaz tovbe estagfurullah. Arabada bi sorun yok ama di mi
Ne demek merkur geri vitese gidiyor lafi soyleyip kacamazsin, gel buraya cabukKazalar demek istedm aslında tabikş var... ayrıca merkür geri vitese gidyrbn gidem uyuyam