- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
21 aralik dedin yaaa Allahim daha ne olabilir diye dusundummm yavas yavas soyleeee lutfennnnnNolduu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 aralik dedin yaaa Allahim daha ne olabilir diye dusundummm yavas yavas soyleeee lutfennnnnNolduu
bence iyi şeyler olacak ama söylesem mii21 aralik dedin yaaa Allahim daha ne olabilir diye dusundummm yavas yavas soyleeee lutfennnnn
yaa soyle soyleee lutfennn umudumuz olsun,azcik sevinelimm en azindan hep kotu seyler duymaktan yildikkkbence iyi şeyler olacak ama söylesem mii
Devir dönem değişecek ama zaten konuşmuştukyaa soyle soyleee lutfennn umudumuz olsun,azcik sevinelimm en azindan hep kotu seyler duymaktan yildikkk
GünayyddıınnnnnGünaydınnn çok güzel bir gün olması dileğiyle
Napıyonuz kızlaarrr
Oooo ne güzeelll bn de kalktm pc nin başından Antrenman yapyrm ptesi ofise çağırıyolar hoffBugün en büyük sıkıntıdan kurtuldum sanırım umuyorum öyledir çok mutlu bir şekilde kızlarımla oturuyoruz
Sen napıyorsun balımm
Şuan bu moddayımçok zormuş yahu
Oooo ne güzeelll bn de kalktm pc nin başından Antrenman yapyrm ptesi ofise çağırıyolar hoff
Amannnn valla hiç gidesm yokAh benide çağırsalar artık eve alıştım iyice
Bayadır gezegenleri yazmıyorum
Bugün ay yengeç burcuna geçiyor, tamda yöneticisi olduğu burç ve evde olacak bi kaç gün, bu süreçte çok duygusal olabiliriz, ev aile yuva olaylarına çok duygusal bakabiliriz, çok anaç olabiliriz Koruyucu kollayıcı durumuna geçebiliriz.. maneviyatımızın yüksek olduğu bi kaç gün yaşayabiliriz
Güüünnaydınnn
ehehe evettt bi kaç gün için çıtı pıtı olabilirsinAh yerim ben onu benimde ay burcum yengeç pek minnoş olcam buaralar yani
Günaydın kuzumm