21 aralik dedin yaaa Allahim daha ne olabilir diye dusundummm yavas yavas soyleeee lutfennnnnNolduu
21 aralik dedin yaaa Allahim daha ne olabilir diye dusundummm yavas yavas soyleeee lutfennnnn
yaa soyle soyleee lutfennn umudumuz olsun,azcik sevinelimm en azindanbence iyi şeyler olacak ama söylesem mii
Devir dönem değişecek ama zaten konuşmuştukyaa soyle soyleee lutfennn umudumuz olsun,azcik sevinelimm en azindanhep kotu seyler duymaktan yildikkk
Napıyonuz kızlaarrr
Oooo ne güzeelll bn de kalktm pc nin başından Antrenman yapyrm ptesi ofise çağırıyolar hoffBugün en büyük sıkıntıdan kurtuldum sanırım umuyorum öyledir çok mutlu bir şekilde kızlarımla oturuyoruz
Şuan bu moddayımçok zormuş yahu
Oooo ne güzeelll bn de kalktm pc nin başından Antrenman yapyrm ptesi ofise çağırıyolar hoff
Amannnn valla hiç gidesm yokAh benide çağırsalar artıkeve alıştım iyice
Bayadır gezegenleri yazmıyorum
Bugün ay yengeç burcuna geçiyor, tamda yöneticisi olduğu burç ve evde olacak bi kaç gün, bu süreçte çok duygusal olabiliriz, ev aile yuva olaylarına çok duygusal bakabiliriz, çok anaç olabilirizKoruyucu kollayıcı durumuna geçebiliriz.. maneviyatımızın yüksek olduğu bi kaç gün yaşayabiliriz
ehehe evettt bi kaç gün için çıtı pıtı olabilirsinAh yerim ben onubenimde ay burcum yengeç pek minnoş olcam buaralar yani
Günaydın kuzumm