- 23 Aralık 2012
- 7.237
- 48.038
Ben koc burcuyum ne gıbı bır etkısı olacak koclaraYes 6 ayçok uzun değil aslında
Mars retrosunu yazdım cnm:) çok iyi etkisi olmuyo maalesef...Ben koc burcuyum ne gıbı bır etkısı olacak koclara
En iyisi tek başına bi fanus da yaşamak
Gel gel ev de bi ben varımŞu aralar o fanusa o kadar çok ihtiyacım varki
Oyle mi bakayım hemenMars retrosunu yazdım cnm:) çok iyi etkisi olmuyo maalesef...
Hatta baya bi yırtındın burd mars retro diye fiyeOyle mi bakayım hemen
Gel gel ev de bi ben varım
Ahahhahah elimden geldiğinceTadını çıkar, keyfini çıkar hattaunu çıkar hasret kaldım kendi başıma kalmaya.
Ahahha çok bi kendini beğenmiş yaniBenim marsim aslanda sanki beni daha elestirel
yapti.Insanlarin gorundukleri ifade ettikleri gibi olmadiklarin daha cok gozume batiyor ve ister istemez ifade ediyorum bir sekilde .Aslan burcunun kimseyi begenmemesi etkisindeyim resmen
7 evimdeAhahha çok bi kendini beğenmiş yanihemen yorum yapabilirm ama ev konumuda önemli bırda tabiki, aslında daha çok senin güçlğ ego havalı yönlerin lider ruhun insanlarınyönetme arzun üzerinde etkisi olabilir ama çok aşıraya kaçmayacaktır tabiki bunun yanında içinden geçenleri açılca ifde etme dürtüleri de meydana gelecek☺
evet evlilik veya ortalık veya ikili ilişkilerde aslan burcuyla evlenmek ego savaşı üstünlük savaşı doğurur...7 evimdeçok iyi bir konum sayılmaz sanırım.Hatta yıldız haritamı yorumlattığımda aslan burcu biriyle olmam gerektiği falan söylendi ve eşimle ego savaşları durumunda kalacağım.
Evli değilim en iyisi şu sıralar kimseciklerle görüşmeyim tesekkur ederimevet evlilik veya ortalık veya ikili ilişkilerde aslan burcuyla evlenmek ego savaşı üstünlük savaşı doğurur...
yukarda yazdıklarım eğer evli iseniz daha çok eşiniz üzerine değilseniz ikili iliğşkilerde meydana gelmesi olası
sen özelden konuştuğumuz konuyu halleettin mi?Evli değilim en iyisi şu sıralar kimseciklerle görüşmeyim tesekkur ederim
Biz ozelden konusmadik kisen özelden konuştuğumuz konuyu halleettin mi?
Biz ozelden konusmadik ki
?Kuzu ben
Bana bugün bakicak misin
Haftaiçi bakamıyorumBana bugün bakicak misin