Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Benim marsim aslanda sanki beni daha elestirel
yapti.Insanlarin gorundukleri ifade ettikleri gibi olmadiklarin daha cok gozume batiyor ve ister istemez ifade ediyorum bir sekilde .Aslan burcunun kimseyi begenmemesi etkisindeyim resmen

Benim marsim aslanda sanki beni daha elestirel
yapti.Insanlarin gorundukleri ifade ettikleri gibi olmadiklarin daha cok gozume batiyor ve ister istemez ifade ediyorum bir sekilde .Aslan burcunun kimseyi begenmemesi etkisindeyim resmen
Ahahha çok bi kendini beğenmiş yani hemen yorum yapabilirm ama ev konumuda önemli bırda tabiki, aslında daha çok senin güçlğ ego havalı yönlerin lider ruhun insanlarınyönetme arzun üzerinde etkisi olabilir ama çok aşıraya kaçmayacaktır tabiki bunun yanında içinden geçenleri açılca ifde etme dürtüleri de meydana gelecek

7 evimde çok iyi bir konum sayılmaz sanırım.Hatta yıldız haritamı yorumlattığımda aslan burcu biriyle olmam gerektiği falan söylendi ve eşimle ego savaşları durumunda kalacağım.

7 evimde çok iyi bir konum sayılmaz sanırım.Hatta yıldız haritamı yorumlattığımda aslan burcu biriyle olmam gerektiği falan söylendi ve eşimle ego savaşları durumunda kalacağım.
evet evlilik veya ortalık veya ikili ilişkilerde aslan burcuyla evlenmek ego savaşı üstünlük savaşı doğurur...
yukarda yazdıklarım eğer evli iseniz daha çok eşiniz üzerine değilseniz ikili iliğşkilerde meydana gelmesi olası

Evli değilim en iyisi şu sıralar kimseciklerle görüşmeyim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…