- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Tamam kuzubugün o kadar yoruldum ve gerildim ki o yüzden bakmadım...
kesinlikle en güzelini yapmışsın ben de yatarken esma çekicem :) özledim o huzurumaneviyata yönelip Esma çekmek kuran okumak bana bu huzursuz dönemde çok iyi geldii :) bu dünyada misafir olduğumu herşeyin gelip geçeceğini hatırlattı bana :)
Tamam kuzu❤
kesinlikle kuzumm mutlaka çek içi huzur doluyor insanın gerçekten :))kesinlikle en güzelini yapmışsın ben de yatarken esma çekicem :) özledim o huzuru
ben bence evlilik olayını hızlandırmaya çekeyimkesinlikle kuzumm mutlaka çek içi huzur doluyor insanın gerçekten :))
evlenirsen şehir değişikliği durumun var mıben bence evlilik olayını hızlandırmaya çekeyim
ahahah varrrr... o sebepten kendime yeni iş kapısı açıyrmevlenirsen şehir değişikliği durumun var mı
gece 01.34den akşam 7.06 ya dek ay yengeç burcunda ilerliyor.. bu ne demek ?
*ay yengeç burcunun yöneticisidir, en güçlü olduğu konuma gelecektir
* bu zaman sürecinde etkiye tepki olarak kendi kabuğumuza çekilebiliriz
* aşırı duygusal davranabiliriz
*tepki verirken çok sakin çok yavaş ve belirsiz olabilir
*içten gelen bi dürtü ile karşımızdaki insanların üzüntülerini hayal kırıklıklarını derinden algılayabiliriz
*korku alınganlık gibi aşırı duygusal yoğunluklar oluşabilir...
valla ben de şehir değişikliği istiyorumahahah varrrr... o sebepten kendime yeni iş kapısı açıyrm
Pekibana günah değil miYaa inanmıyorum nasıl görmedim bu konuyuuu.. ya nolur bugün yazanları son yapın daha da bakmayınnn. Günahh değil mi bizedeeehem size pratikk oluyorr
Yaa haklısınız tabikii tahmin edebiliyorum. Me deyim kısmet değilmiş. Yolunuz uzun bahtınız açık olsunPekibana günah değil miemeğimi sömürmek isteynler bile oldu o napcağız bi de şey var sizden onca kaç kişi yazdı yani tamm desem size sıra gelmezdi sanırsam
Tşk ederiimmmm cnm gel arada ama güzel şeyler yazılıyoYaa haklısınız tabikii tahmin edebiliyorum. Me deyim kısmet değilmiş. Yolunuz uzun bahtınız açık olsun
Ahahahha o dereceeecidden kaçalım
bunu dün gördüm şok oldum film sahnesi gibiydi..magazinheryerde on Instagram:ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki söndürülemeyen yangınlarda ateş hortumu oluştu. Görüntüler korku yarattı. "Kıyamet yaklaştı"…
Mars retrosunun bu kadra güçlü olması, hiç şaşırmadım, mars yöneticisi olduğu gezegende Olması bunu tetikler diye düşünyorum, üstüne tıklayıp izleyin
ahhh keşke beeAhahahha o dereceeeevlenince seni kızım olarak tayin ederim