- 30 Mart 2009
- 14.053
- 63.049
Gunaydiiiiin canim, iyi haftalarGünayydddıınnnn♥♥♥ herkese iyi haftalar olsuunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydiiiiin canim, iyi haftalarGünayydddıınnnn♥♥♥ herkese iyi haftalar olsuunn
bence çok normal nedense şaşırmadım bu arada mars yaklaşık 6 ay koç burcunda olacak dua edelim de kalan 4 ay zrfınd sıkıntı yaşamayalım çünkü bu retro gücü o kdr da yğksek değil amaaaa ya normale dönğncebunu dün gördüm şok oldum film sahnesi gibiydi..
yazarım özeldenahhh keşke bee tayin nereye
tşk ederim cnmGunaydiiiiin canim, iyi haftalar
Yaşadıklarını bana da yazarsın nasıl bi duygu içinde olduğunu falan merak edyrmBenimde ay burcum yengeç
Ben yengecim bu arada, 2 gundur heyheyliyimYaşadıklarını bana da yazarsın nasıl bi duygu içinde olduğunu falan merak edyrm☺☺☺
Ay yeni geçiyo cnım ama etkisini alıyosundur malum yengeçin yöneticisi Ay:))Ben yengecim bu arada, 2 gundur heyheyliyim
Ben baya baya tazmanya canavari gibiyimAy yeni geçiyo cnım ama etkisini alıyosundur malum yengeçin yöneticisi Ay:))
Haritanda mars etkisine de bakmak gerekiyor aslında genel yazıyorum ben böyle şeyleri bir de ay başka gezegenlere de açı yapıyor şuanBen baya baya tazmanya canavari gibiyim
ben de yengeç burcuyum bu aradaŞimdi size küçük yazı
hangimiz pazartesileri seviyoruz? Şahsen pek sevdiğim söylenemez bunun nedeninin Ay ile ilgili olduğunu biliyor muydunuz ?!
şöyle açıklyayım pazartesi gününün gezegeni ( yada ışığı) Ay, Ay 4. Ev konusu yani yuva aile ev içi , durum böyle olunca hiç bişey yapmamak ve evimizde keyif sürmek isteği dürtüsel olabiliyor ve bundan ötürü dışarı çıkmak işe gtmel temizlik ypmak angarya işler oluyo
abooo 6 ay mibence çok normal nedense şaşırmadım bu arada mars yaklaşık 6 ay koç burcunda olacak dua edelim de kalan 4 ay zrfınd sıkıntı yaşamayalım çünkü bu retro gücü o kdr da yğksek değil amaaaa ya normale dönğnce
yazarım özelden
tşk ederim cnm
Yes 6 ayçok uzun değil aslındaben de yengeç burcuyum bu arada
abooo 6 ay mi
Yaşadıklarını bana da yazarsın nasıl bi duygu içinde olduğunu falan merak edyrm☺☺☺
Oy oy oy fenAaa enerjiler çatışması iş başındaRuh halimi resmetmek istiyorum. Anlatabilmişimdir umarım. Zamanında içime attıklarım fazla kabardı. Sürekli kurmalı ve tahammülsüz ruh hali içindeyim, sürekli göz dolması. Nasıl bu kadar kullanılmaya izin verdim düşüncesi. Ve bu kurmalara ara verdiğimde de mutluyum.
bende de geçtiğimiz 2 3 gün hep bu düşünceler vardı birebir aynilariRuh halimi resmetmek istiyorum. Anlatabilmişimdir umarım. Zamanında içime attıklarım fazla kabardı. Sürekli kurmalı ve tahammülsüz ruh hali içindeyim, sürekli göz dolması. Nasıl bu kadar kullanılmaya izin verdim düşüncesi. Ve bu kurmalara ara verdiğimde de mutluyum.
Oy oy oy fenAaa enerjiler çatışması iş başında
bende de geçtiğimiz 2 3 gün hep bu düşünceler vardı birebir aynilari
O bende de var durumu bilip ona göre gardımızı almamız lazımHemde nasıl içimde savaş var
O bende de var durumu bilip ona göre gardımızı almamız lazım
Kalabildiğimde pek söylenemezEvet sakin kalmak için herşeyi yapıyorum
Kalabildiğimde pek söylenemez
En iyisi tek başına bi fanus da yaşamakYani işte sayılır aynen kendimce