Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Haftaiçi bakamıyorum

bir de diğer konuda“ böyle şeylere inanma” demişsin :) astrolojiye mi inanmıyosun mrk ettim
Hayır canim astroloji değil, hacı hocalar bakıp sallıyor ya onlara inanmayın diye dedim.

Günlerden salı:)

salı günü Mars gezegenidir. 1. Ve 8. Evin yöneticisi. Salı günleri eyleme geçmek hareket etmek Spora başlamak tadilat yapmak ...vb işler için en ideal gündür. Özellikle kendinizle ilgilenmek ve ya bişeyleribitirp yeni bişeylere başlamak için salı gününü seçebilirsiniz ♥♥♥

Köpüklü sabah rutini

kahve sevmeyen vr mıdır bilemedm

Bugün güzel uyandım. Dünkü kafamdaki sesleri bir kağıda yazdım sonra yaktım ve küllerini balkondan savurdum. Savururken kafamdaki karanlık düşüncelerin sevgiye dönüşmesine niyet ettim. Çok iyiyim o zamandan beri. Sevimli bişey oldum

Ayyy bn de sbah 7 de sela okunurken irkildim nedense o şekilde uyndım sonra cmı açtım kim acaba diye, sanırım kovidden ölen biri, Allah rahmet eylesin, bi yutkundum en iyisi hayatın tadını anda çıkartmak dedim...

birkere gecmiste meraktan dogum haritama baktirdim zaten 1 senelik ongoru vermjsti..ama dedigi seylerin cogu cikti astroloji gokyuzunun matemetiksel hesaplanmasi ile yapilan bir ongorudur..
yani hava durumu gibi dusunun..
biraz pahaliydi ama degdi
gokyuzune asigim sahsen

Ayy süpersiniz
Kesinlikle matematiksel bi şey bu

ayy hemen bi video var bunu çok güzel anlatan onu paylaşayım

Allah rahmet eylesin zaten selalar anı yaşatmayı hatırlatıyor. Bak sonun bu diyor. Anı hakkını vererek yaşamak lazım

bunu kesinlikle yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…