Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

bunu dün gördüm şok oldum film sahnesi gibiydi..
bence çok normal nedense şaşırmadım bu arada mars yaklaşık 6 ay koç burcunda olacak dua edelim de kalan 4 ay zrfınd sıkıntı yaşamayalım çünkü bu retro gücü o kdr da yğksek değil amaaaa ya normale dönğnce
ahhh keşke bee tayin nereye
yazarım özelden
Gunaydiiiiin canim, iyi haftalar
tşk ederim cnm

Şimdi size küçük yazı

hangimiz pazartesileri seviyoruz? Şahsen pek sevdiğim söylenemez bunun nedeninin Ay ile ilgili olduğunu biliyor muydunuz ?!

şöyle açıklyayım pazartesi gününün gezegeni ( yada ışığı) Ay, Ay 4. Ev konusu yani yuva aile ev içi , durum böyle olunca hiç bişey yapmamak ve evimizde keyif sürmek isteği dürtüsel olabiliyor ve bundan ötürü dışarı çıkmak işe gtmel temizlik ypmak angarya işler oluyo

ben de yengeç burcuyum bu arada abooo 6 ay mi

Yaşadıklarını bana da yazarsın nasıl bi duygu içinde olduğunu falan merak edyrm☺☺☺

Ruh halimi resmetmek istiyorum. Anlatabilmişimdir umarım. Zamanında içime attıklarım fazla kabardı. Sürekli kurmalı ve tahammülsüz ruh hali içindeyim, sürekli göz dolması. Nasıl bu kadar kullanılmaya izin verdim düşüncesi. Ve bu kurmalara ara verdiğimde de mutluyum.

Oy oy oy fenAaa enerjiler çatışması iş başında

bende de geçtiğimiz 2 3 gün hep bu düşünceler vardı birebir aynilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…