Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ksım 14retro etkisini fena yasayanlardanim biran once bitse normale donsekk
Kesinlikleee biliyosun oldum olası enerjiye aşığım en azından diğer konumu okuyanlar bilir ben hayatımı 180 derece değiştiren ve olmayacak olan bi durumu gerçekleşme yoluna sokmuş biriyim:) enerji muazzam yeterki görmesni kullanmasını bilİnsanın enerjisi gerçekten çok önemli.
Psikolojik birçok şeyi Allah'ın izniyle çözebiliriz. Kendimize inanalim ilacın sadece ağrı kesici olmadığını bilelim yeterki.. ben ilaçlardan ne kadar uzak dursam o kadar kar diye düşündüğüm için.
Bı ayetel Kürsi bı haşr tesbihler vs derken birde masajı var onun hep onuda yaparım iyi geliyor.
Birde başının heryeri ağrıyan kişi o sekildeyken masaj yaparsa basının heryerine daha çok ağrır o an sadece baş parmak ile işaret parmak arası bastırıp bekliceksin. Kan akışını daha kotu yapıp arttirabilir. Buda dipnot olsun
Mutlu güzel huzurlu günler herkese
Bugün bakcaktm ama akşma kdr kendime hiç zmn ayırmdım o yüzden erteledim aslında ertelemem sizin hayrınıza çünkü hritdaki en son ve önemli Konuya geldikpofu sira bana mi geldi yoksa pofucum
Ayyyy cok heyecanli hadi bakalimBugün bakcaktm ama akşma kdr kendime hiç zmn ayırmdım o yüzden erteledim aslında ertelemem sizin hayrınıza çünkü hritdaki en son ve önemli Konuya geldik
gerçektenn çok heyevcanlıııı :)) tek başıma çözemiyorum onu nereyle bağdaştırıcam anlayamadım halaAyyyy cok heyecanli hadi bakalim
Ahahahha napcaz pekigerçektenn çok heyevcanlıııı :)) tek başıma çözemiyorum onu nereyle bağdaştırıcam anlayamadım hala
bu hafta son ders,m işte o konu anlatılacak o zmn anlıycamAhahahha napcaz peki
Anlayinca bakarsin o zaman bana dabu hafta son ders,m işte o konu anlatılacak o zmn anlıycam
merkürümüz tutmyor senle :) bende onu kastediyorum işte hayırlı olacak dediğim buydu :)Anlayinca bakarsin o zaman bana da
sen dahil 3 kişi var zaten sıra sana her an gelebilir etiketliycem baktığımda :)Sıra bana ne zaman gelicek ay heyecan tavan
Bugün olmaz mı kuzusen dahil 3 kişi var zaten sıra sana her an gelebilir etiketliycem baktığımda :)
bugün o kadar yoruldum ve gerildim ki o yüzden bakmadım...Sıra bana ne zaman gelicek ay heyecan tavan
Bugün olmaz mı kuzu