evet , bunu okuyana kadar "bu konuyu ben de araştırayım" diyordum; ama kalsın, bunu kaldıramayabilirim..:18:
Korkutmak istemem.

Hatta istediğin kişinin rüyasına bile girebiliyosun. Yanına gidip.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet , bunu okuyana kadar "bu konuyu ben de araştırayım" diyordum; ama kalsın, bunu kaldıramayabilirim..:18:
karabasan etkısını astral seyahat yapan arkadasın yapmıstır,astralda karabasan etkısı var bırıne uykuda dokunman yeterli
kızlar sizlere bişey sormak istiyorum eşim bazen uyuduktan sonra kendisini yatak odasında kendisine bakarken görüyomuş en son gördüğünde ben ona sarılmış uyuyomuşum oda uyuyomuş sonra kalkmış gezmiş televizyonu açmış kapatmış evin içinde gezmiş daha sonra odaya gelmiş ben ona arkamı dönmüşüm vs ondan öncede biz evlenmeden önce bi yerde olmuş aynısı oda da uyumuş evde de birileri varmış aynı şekilde yattığı oda da kendini görmüş sonra içerden sesler gelmeye başlamış oraya gitmiş kavga ediyolarmış kavga edenler dışarı çıkmışlar kapıda kapanmamış vs. neler olduysa görmüş sonra ertesi gün uyanmış bakmış kapı hala aralık gördüklerini o kişilere söylemiş inanmamışlar sen uyumuyodun bizi izliyodun ordan dimi demişler ama ama halbuki izlememiş kimseyi sizce bu ne olabilir :26:
Bunlar beynimizin bize oynadığı oyunlar, kusura bakmayın ama neye inanmaya çalıştığınıza dönün ve bir daha bakın derim.
Bu tarz şeyler hep beynimizin yüzde bilmem kaçını kullanıyoruz,hepsini kullansak neler olur masalından çıkıyor.
Hayır efendim,beynimizin tamamını kullanıyoruz,yeni görüntüleme teknikleriyle bu durum anlaşılıyor zaten.
Kesinlikle astral seyahat.
Ya aslında denemek istedim aldım pozizyonu içimde korku olduğu için hiç konsantre olamadım .. yapman için basta içinde stress falan olmaması gerekiyor ilk deneyişte olmayanlar çok var deneye deneye öğreneceksin .. Ben tekrar yapmadım çok etkilenirim böyle şeylerden . akıl sağlığı için korkmayanlar yapsın yani :) Bak daha iyi bilgi almak için buraya gir yaklasık 2 senedir kullanıyorum öğrendiğim o kadar şey var ki astral seyahat çok basit kalır yanlarında :) gir buraya merak edenlerde girisn.....................
Bahsettiğiniz Lucid Rüya... Daha ileri seviyede olanlar rüyada bilgi almak için kullanırlar... Daha basiti sadece rüyayı yönlendirmektir... Ve çok zevklidir..:) geliştirmenin en iyi yolu ise uyanır uyanmaz en saçma olanına kadar o gece görülen bütün rüyaları not etmektir...
Evet işte bunu yapacağım diyorum başlayamıyorum ne zamandır, yani şu rüyayı not etme olayını. Gece gördüğüm ve sabah kalktığımda yarım saat düşündüğüm rüyayı en geç öğlene kadar unutmuş oluyorum.
Ne zamandır Lucid göremiyorum. En son 12 yaşında görmüştüm ve yeniden görebilmeyi çok isterim gerçekten. Gerçekten çok eğlenceli.. Bazı konularda işe yaradığını da söyleyenler var ama ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.
lucid rüya ilk başlarda eğlenceli ama bağımlılık yapan birşey.. çok da iyi bir şey değil yani..çünkü hep uyumak istiyorsun..gerçek hayattan gittikçe kopuyorsun
burada bir konu var "çok uyuyorum" başlığıyla.. orada bu konudan bahsetmiştik.
Aynen...
Ve feci baş ağrısı yapıyormuş. Sürekli gören arkadaşım bilinçaltını boşaltamadığı için sürekli başının ağrımasından şikayetçiydi.
Bir keresinde bir rüyayı inanılmaz gerçekçi görmüştüm, hatta sanki yaşamıştım. Her şeyiyle hissetmiştim. Hala bile hatırlarım rüyayı az çok.
O rüyadan kalktıktan sonra başım resmen zonkluyordu. Lucidle ilgisi var mı bilmiyorum, sonuçta rüyayı yönetememiştim ama Lucid kadar gerçekçiydi... :44:
evet çoğu zaman baş ağrısı oluyor...(her zaman değil)
benim sabahtan beri başım ağrıyor mesela...bu saat oldu hala ağrım geçmedi.
lucid rüya görmek istiyorsan en kolay yolu sabah uyandıktan sonra evin içinde bir tur at, ya da dışarı çıkıp 2-3 dakika hava alıp geriye yat.. uykun tam açılmadan hemen uyu...
sevdiğin yerleri filan hayal edebilirsin... ben genelde bir nehirden aşağı doğru kendimi bıtakıyorum.. ileride şelale var, oradan düşeceğim, ama orası pamuk gibi, düşüne birşey olmayacak...
bir de çiçek hayal ediyorum diyelim ki... o çiçeğin her bir noktasını zihnimde canlandırarak uyumaya çalışıyorum...bende çok işe yarıyordu. gerçi artık istemesem de görüyorum rüyaları...
Kesinlikle astral seyahat.
Aynen...
Ve feci baş ağrısı yapıyormuş. Sürekli gören arkadaşım bilinçaltını boşaltamadığı için sürekli başının ağrımasından şikayetçiydi.
Bir keresinde bir rüyayı inanılmaz gerçekçi görmüştüm, hatta sanki yaşamıştım. Her şeyiyle hissetmiştim. Hala bile hatırlarım rüyayı az çok.
O rüyadan kalktıktan sonra başım resmen zonkluyordu. Lucidle ilgisi var mı bilmiyorum, sonuçta rüyayı yönetememiştim ama Lucid kadar gerçekçiydi... :44:
çoğu kişi istediği halde astral seyahate çıkamıyo fakat eşim istek dışı yaşıyo bu olayı
Bunlar beynimizin bize oynadığı oyunlar, kusura bakmayın ama neye inanmaya çalıştığınıza dönün ve bir daha bakın derim.
Bu tarz şeyler hep beynimizin yüzde bilmem kaçını kullanıyoruz,hepsini kullansak neler olur masalından çıkıyor.
Hayır efendim,beynimizin tamamını kullanıyoruz,yeni görüntüleme teknikleriyle bu durum anlaşılıyor zaten.