- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
aay hanımlar bu sprulina bi iştah açıyoki sormayın ben yaklaşık bir haftadır kullanmıyorum ilk şişeyi bitirdim 15 gün arayla ikinci şişeyi alayım dedim.her neyse işte bir haftadır kullanmıyorum iştahım nerdeyse hiç yok ama onu kullandığım dönemde maşallah diyeyim bi mide kazınıyodu ki sormayın sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen yemek içmek oluyodu şimdi akşama kadar yemesen hatırlamam.yanlız bi sorum olacak biz bu spurulinayı ömür boyunca kullanacakmıyız okuduğum msjlardan birinde yanlış hatırlamıyoam kullanmadığımız sürede herşey eskiye dönecek diye bişey okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum????
kızlar bu spirulina nedir?
nerden bulabilirim? doktoruma söyesem yazarMI?
VE ÜCRETİ NE KADAR? bende almak istiyorum birde emziren anneyim yan etkisi olurmu ?
lütfen cevap veriiiin :ecrin_bebek:
şimdşden teşekkürlerr vereliniortak
laelaelaelaelae
allah allah benim iştahımı kapatıyodu tokluk hissi veriyodu nedense...
ben de bıraktım dr um kan hapı verdi onlar bitince kullan dedi...
bende bilmiyorum canım ben çok acıkıyodum ama şikayetçi deildim yüzüm dolgunlaşıyodu diye zaten kilo almak için almıştım ramazan ayında bayağı zayıflamıştımda toparladım ama çok şükür iyiyim şimdi.
kızlar bu spirulina nedir?
nerden bulabilirim? doktoruma söyesem yazarMI?
VE ÜCRETİ NE KADAR? bende almak istiyorum birde emziren anneyim yan etkisi olurmu ?
lütfen cevap veriiiin :ecrin_bebek:
şimdşden teşekkürlerr vereliniortak
ayy canım şu yukardaki tuhaf tuhaf hareketler yapan sarıkafayı ben koymadım...
yanlışlık olmuş herhalde ayy nolur kusura bakma canım yaa.. sileyim hemen..
allah allah nasıl oldu anlamadım yaa...:çok üzgünüm:
spiriluna karaciğer yağlanması yapyormuş kızlar haberiniz olsun..
öylemi canım sen nerden biliyosun peki?? yani bu bilgiyi aldığın kaynaklar kuvvetli mi??
canım nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama duymuştum bir ara.araştırmak lazım iyice...