Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ben bir ay kullandım....Yüzümde gercekten bir parlama ve canlanma oldu hani derler ya yüzüne renk gelmiş diye aynen öle hissettim ve çevremdekiler de farketti ama bunun yanında tesaduf mü bilmem ama 4 kilo aldım :s Beni zayıflatmadı aksine benim iştahım acıldı malesef şimdi kullanmıyorum ama cildiniz gercekten güzelleşiyor ve yumuşacık oluyor kızlar

ben bir ay kullandım....yüzümde gercekten bir parlama ve canlanma oldu hani derler ya yüzüne renk gelmiş diye aynen öle hissettim ve çevremdekiler de farketti ama bunun yanında tesaduf mü bilmem ama 4 kilo aldım :s beni zayıflatmadı aksine benim iştahım acıldı malesef şimdi kullanmıyorum ama cildiniz gercekten güzelleşiyor ve yumuşacık oluyor kızlar

evet canım bende de aynı etkiyi yaptı ama kilo almak beni sevindirmişti :)) bende sadece bir ay kullandım ama cildim bebek gibi oldu acaba bilen var mı suprulinayı kilo yaptırmadan kullanmasını bilen bizede söylesin bir zahmet..

ya beni zayıflattı, spirulina kullanırken bayağı tok ve enerjik hissediyordum kendimi bayanssulusmile, zayıflamama yardımcı oldu aklinialirimsmile

sen nasıl kullandın ki canım yazarmısın yemeklerden önce yada sonra felan diye yada günde kaç tane diye yazabilirmisn??
Aç karna aldım, yemeklerden yarım saat önce ve bol su içerek yemeğide hafiften azalttım.
En fazla günde iki tane alabiliyordum zaten fazla alınca alerji yapıyor bende :sinifsinif:

İlk kutu solgardı, ikinci kutu gnc ve daha bitmedi 2. kutum. Bitmek üzere diyebilirim şutarafagitti. Gnc daha iyi geldi bana. Gncnin mgsi daha düşük belki ondandır.

İlk kutu solgardı, ikinci kutu gnc ve daha bitmedi 2. kutum. Bitmek üzere diyebilirim şutarafagitti. Gnc daha iyi geldi bana. Gncnin mgsi daha düşük belki ondandır.

gnc olan marka ne kadar peki fiyatı yani onunda mı içinde 100 tablet var.birde ne diye geçiyo adı gnc supirulina diyemi? daha iyi geldi demişsin ne konuda daha iyi geldi solgar kullandım ben birtek oda cildimi gtüzelleştirip kilo almamı sağladı.sende ne gibi değişimler yaptı kilo konusu hariç onu biliyoruz nasılsa :))aklinialirimsmile

bende denemek istiyorum ama kilo konusu korkuttu kilo almak istemiyorum aksine vermeye çalışıyorum

Ben Solgar'ı kullanıyorum, vücudum kilo almaya çok müsait, bende kilo yapmadı. Ciltte de gözle görülür derecede değişim sağladığı bir gerçek.

Canım, günde üç tane yutulması gerek belki ama ben iki tane alıyorum. Öğlen ve akşam...Herkes yüzümün çok parladığını söylüyor, tabii sırrımı kimseye vermiyorum. Yaşasın K.K.a.s. :nazar:

gnc olan marka ne kadar peki fiyatı yani onunda mı içinde 100 tablet var.birde ne diye geçiyo adı gnc supirulina diyemi? daha iyi geldi demişsin ne konuda daha iyi geldi solgar kullandım ben birtek oda cildimi gtüzelleştirip kilo almamı sağladı.sende ne gibi değişimler yaptı kilo konusu hariç onu biliyoruz nasılsa :))aklinialirimsmile
Canım spirulina bende alerji yaptı. Solgarın spirulinasının mgsi daha yüksek. Gnc ninki daha düşük. Gncnin spirulinasında daha az kaşıntı problemi yaşadım, o yüzden daha iyi geldi dedim. Sanırım gnc 90 tablet ve fiyatı 3-5 tl farklıydı. Tam hatırlamıyorum fiyatını şimdi bilmiyorumkismile. Genel anlamda (marka farketmeksizin söylüyorum) aç karna yemeklerden 20 dk- 30dk. falan önce içince spirulina benim iştahımı kapatıyor ve enerji veriyor. O yüzden daha rahat kilo verdim. Günde 1 veya 2 tane alıyorum. Fazla alınca kollarım, bacaklarım kaşınıyor :1closedeyes:

çok merak ettim ama kilo yapar mı ki biz vermeye çalışıyoruz normal vitamin almaktan daha iyi gibime geldi bi ara gncnin multivitaminini kullandım ama düzenli diil işe yaradımı bilmiom ama bu yosun hapı baya güzel bişeye benzio
şöyle şu kadar zamandır kullanıyprum şu şekilde ve şu değişiklikleri yaptı diyebilcek biri var mı acaba :)

kızlar yüzdeki sivilceleri geçiriyomu bu bitki? saçlarım için b 12 vitamini kullanmıştım 1 haftada yüzüm sivilce doldu.bu bitki dede b12 varmış bişe olurmu kullansam ya ?bilmiyorumkismile

kızlar yüzdeki sivilceleri geçiriyomu bu bitki? saçlarım için b 12 vitamini kullanmıştım 1 haftada yüzüm sivilce doldu.bu bitki dede b12 varmış bişe olurmu kullansam ya ?bilmiyorumkismile

canım cildi bayağı güzelleştiriyor bu demektir ki sivilceli cildede iyi geliyor.zaten önce ki sayfalarda da bahsedilmişti ciltteki sivikceleri yok ettiği.hem spurulina yosundan yapılmış tabletler canım yan etkisi olabileceğini hiç sanmıyorum.

canım cildi bayağı güzelleştiriyor bu demektir ki sivilceli cildede iyi geliyor.zaten önce ki sayfalarda da bahsedilmişti ciltteki sivikceleri yok ettiği.hem spurulina yosundan yapılmış tabletler canım yan etkisi olabileceğini hiç sanmıyorum.

çok teşekkür ederim canım cevabın için a.s.

Neden kısa süreliğine size iyi gelen ilaçlara yan etkisi olamycağına ihtimal vermiyorsunuz? Belkide şuan iyi geliyor fakat uzun vadede bir zararı var aksisini nerden iddia edebiliyrsunuz? :umursamaz:

X