- 19 Ağustos 2009
- 446
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Halikarnas
Neden kısa süreliğine size iyi gelen ilaçlara yan etkisi olamycağına ihtimal vermiyorsunuz? Belkide şuan iyi geliyor fakat uzun vadede bir zararı var aksisini nerden iddia edebiliyrsunuz? :umursamaz:
ama gerçekten uzun vadeli kullanmak isteyenler bir dr.danışıp öyle kullansın.ben en kısa zamanda danışmayı düşünüyorumda.
sende halsizlik yaptı mı canım ? etkileri tam ne oldu? ve nekadar sürede? gamyoncuiremsu
ya gerçekten çok merak ettim canım ya bende almayı düşünüyordum ama benim yüzüm zaten zayıf daha çok zayıfllarım die tereddüte düştüm meyvahedigeldismile benim daha çok dolgun yüzler hoşuma gidio yüze ne kadar etkisi olur acaba
ya bu ürün kesinlikle iştah açıyo.üçgündür deli gibi yemeye başladım.eğer zayıfsan kullanabilirsin.
bendede bi halsizlik felan olmadı ama kilo aldım.yada bana öyle geldi ama iştah açtığı bir gerçek.günde 3 tane yemeklerden önce veya sonra alıyodum.akşam içtiğimden olacak galiba sabah mide kazıntısıyla uyanıyodum inanılır gibi değildi benki sabah kahvaltısını hatırlamaz biri olarak bu duruma çok şaşırmıştım.pineapples; canım seninkisi psikolojik olmasın burdakileri okuyup kendini buraya göre adapte etmiş olmayasın.
bilmiyorum hayatım hem sen dr.sordun mu? ne dedi doktor sormadan kullanmasaydın.
ya bu ürün kesinlikle iştah açıyo.üçgündür deli gibi yemeye başladım.eğer zayıfsan kullanabilirsin.
Şişemin içinde iki tane kalmış, bugün yarın biter o da. Uzun bir süre kullanmayı düşünmüyorum artık, en azından kış boyunca. Bu ara somon balığına merak sardım. Kilo aldırıyor mu verdiriyor mu sorusunun cevabı sanırım bünyeyle alakalı, çünkü bende ne aldırdı ne de verdirdi. Keşke aldırsaydı kilo...