tabi cildi gerginleştiriyor ama kırışıklıklara ne kadar iyi bilemem zaten dediğin gibi bu yaşta kırışıklık olmadığı için kendimde öyle bişey gözlemlemedim.nem konusundada evet cilt eller felan daha nemli oluyo.bende aknetrent diye bi ilaç kullanıyorum içerik ve etki olarak roacctuane ile aynı.birlikte kullanmama rağmen hiç bir yan etkisi olmadı iç rahatlığınla kullanabilirsiniz.hem bağışıklığıda çok kuvvetlendiriyo benim yanımdan kelebek geçse rüzgarından hasta olurdum kaydirigubbakcemile3ama bu soğuk havalara rağmen maşallah iyiyim.ha bu arada gülücükler hiç eksik olmaz umarım yüzünden mutlu kal zemuszemus[/QUOTE
saol cnm seninde yüzünden gülücükler eksik olmasınopuyorumnanaktan ama demek istediğim ben şimdiden önlem almak istiyorum yaş geçtikten sonra uğraşmak zor oluo ve etkiside:gitme: ama şu var gerginlik ve nem veriomuş demek ki uygunalkisalkisalkis göz çevresi cildin en hasas yeri oyüzden iyi bakılması lazım gençken önlemimizi almalıyızhihoyyyt acaba göz çevresine yaşımıza uygun krem tavsiyesinde bulunack arkadaşımız var mı tabi senden de cvp bekliorum cnmŞeniz