Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar bende 29 yasındayım sımdı alfa lıpoık asıt ve coenzım kullanıyorum gnc nın bırde arada üzüm cekırdegı yıyorum..sızce erkenmı yasım bu hapları kullanmak ıcın bunlar bıtsın spırulına kullanıcam ne dersınız kotu yapmıyoruz demı

spirulinayı kullanın derim gerçekten ciltteki değişimler hemn farkediliyor.ya bişey soracam saçlara ne gibi faydaları var bilgisi olan varmı???

spirulinayı kullanın derim gerçekten ciltteki değişimler hemn farkediliyor.ya bişey soracam saçlara ne gibi faydaları var bilgisi olan varmı???

canım saçlara ne gibi faydası var bilmiyorum emin değilim...ama sanırım uzamasını hızlandırıyor ve daha kalın telli olmasını sağlıyor... saçlarım uzun çabalarım sonucunda :sinifsinif:aşırı dökülmüştü:gitme: sonra saçlarımla oynamayı kestim...tan o zamanlara denk geldiğinde spirulina kullanmaya başladım...acaba ondan mı bilmiyorum ama dökülen saçlarım hızla uzun saçlarımın arasından fışkırdı..

bir de tırnaklarım çok güçsüzdü bir yere dokunmamla kırılır ve kendiliğinden yanlardan kat kat incelmeye başlardı ve de oldukça yavaş uzardı...buna çok eminim spirulinadan sonra çok sertleşti beyazladı ve hızlı uzamaya başladı..şimdi ne kadar pat çat diye sağa sola çarpsamda klavyede uzun uzun yazsamda kırılma çatlama yokzemuszemus

22 yaşından itibaren hücre ölümü başlar...özellikle biz kadınların 22 yaşından itibaren cildimize çok dikkat etmemiz gerekir...yani erken değilsin tatlım...üstelik spirulina vitaminden çok öte bir besin kaynağıopuyorumnanaktan

Spirulinanın içindeki beta karoten saç, cilt ve tırnaklar için çooooooook faydalı. Özellikle saçın ve tırnağın yapıtaşı keratin olduğu için onlara daha iyi geliyor :lepi:

bence takvıye besınlere gerek yok
cılt ıcın en ıyısı kımyasal pelıng
hem esegın yemedıgı ot basını agrıtır derler o yuzden korkuyorum boyle seylerden

bebişler suprulinam bittiiii.şimdi bekliyorum ki fırsat bulup alayım ve diğer ihtiyaçlardan para bulayım ayy bu kadınların ne kadar ihtiyacı var böle kaydirigubbakcemile3

bişey sorucaktım acaba kaç yaşında olanlar kullanabilio bu ilacı yani 22 yaşında biri için uygun mu? ve bitkisel ama yan etkisi var mı diye sorucktm?

Son düzenleme:
bebişim bende 20 21 yaşındayındayım ve hiç bir yan etkisi yok nazar değmesin tek yan etkisi parlak ve sağlıklı bir cilt tabi buna yan etki denirse kaydirigubbakcemile5

bebişim bende 20 21 yaşındayındayım ve hiç bir yan etkisi yok nazar değmesin tek yan etkisi parlak ve sağlıklı bir cilt tabi buna yan etki denirse kaydirigubbakcemile5

hmm cnm çok saol ben roacctune kullanmştm da oyüzden sordumkaydirigubbakcemile2 bide aslında kırışık falan yok bu yaştada olmz zaten ama çok güldüğüm için göz altımın kırışmasından korkuyorum cnm oyüzden okurken rastladım bu yazıya da iyi olduzemuszemus peki kırışıklarada da mı iyi geliyor yani nemlendirici falan kullanmamıza gerek kalmıyo mu cnm

tabi cildi gerginleştiriyor ama kırışıklıklara ne kadar iyi bilemem zaten dediğin gibi bu yaşta kırışıklık olmadığı için kendimde öyle bişey gözlemlemedim.nem konusundada evet cilt eller felan daha nemli oluyo.bende aknetrent diye bi ilaç kullanıyorum içerik ve etki olarak roacctuane ile aynı.birlikte kullanmama rağmen hiç bir yan etkisi olmadı iç rahatlığınla kullanabilirsiniz.hem bağışıklığıda çok kuvvetlendiriyo benim yanımdan kelebek geçse rüzgarından hasta olurdum kaydirigubbakcemile3ama bu soğuk havalara rağmen maşallah iyiyim.ha bu arada gülücükler hiç eksik olmaz umarım yüzünden mutlu kal zemuszemus

maşallah cnm ben roacctune haziranda bitirdim ama çok zor yani şunu sölym aknenin tek tedavisi roacctune ve senin kullandğın ilaç kim ne derse desin denenmş ve onaylanmış şonuç var :hooray: öle otmuş çöpmüş bunlarla uğraşmaya gerek yok zaten aşırı akneye çözümde sağlamıo onlar sadece 1 - 2 aknesi olnlar için geçerli:dance: geçmiş olsun sanada cnm umarım tamamiyle kurtulursun şu illettenhihoyyyt

canım benim bildiğim bi ürün yok henüz bişey kullanmıyorum aklıma geldikçe kaysı ve badem yağı sürüyorum ama sen istersen cilt bakımından göz çevresi bakımı bölümüne gir ordaki arkadaşlar yardımcı olur eminimki.

çok saol cnmopuyorumnanaktan

aay hanımlar bu sprulina bi iştah açıyoki sormayın ben yaklaşık bir haftadır kullanmıyorum ilk şişeyi bitirdim 15 gün arayla ikinci şişeyi alayım dedim.her neyse işte bir haftadır kullanmıyorum iştahım nerdeyse hiç yok ama onu kullandığım dönemde maşallah diyeyim bi mide kazınıyodu ki sormayın sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen yemek içmek oluyodu şimdi akşama kadar yemesen hatırlamam.yanlız bi sorum olacak biz bu spurulinayı ömür boyunca kullanacakmıyız okuduğum msjlardan birinde yanlış hatırlamıyoam kullanmadığımız sürede herşey eskiye dönecek diye bişey okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…