Muhabbetim insanları sıkıyor gibi hissetmeye başladım doğal olamiyorum sanki. Birde bilirsiniz herkes etrafına neşe saçan pozitif insanlarla arkadaş olmak ister ve ben öyle değilim artıkKimseden beklentiye girmeyin, kendi kendinize yetmeyi öğrenin, eşiniz çocuğunuz anne babanız en güzeli. Asolan aile bağı gerisi ayak bağı.. Kimsenin kankalıklarına inanmayın 2 ay sonya dedikodu yüzünden küserler, yok kocamı ayartti derler bi ton pislik muhabbetler...
Tüm ailem başka şehirde, tüm eski dostlarım başka şehirlerde. Eşimin işı dolayısıyla bulunduğum bu şehirde yapayanliz hissediyorumHer şey geçici.. Ve bu dünya fani...
Çocuğunuz için sosyallesmeniz iyi olur ama en azından akrabalarinizla görüşseniz?onların çocukları yok mu?
Biraz ibadete yonelseniz huzuru bulursunuz inaniyorum ...
Hıhı evet dediğinizi alıyorum, insanlar neşe saçan tipleri seviyor da , kafası çalışan tiplerin içinde neşe saçanını hiç görmedim. Ben de iki çift laf etmeye kalksam ne diyor bu ya oluyorum karşımdaki için. Vazgeçtim artık. Sizin çocuğunuz da varmış tabi siz yine de yüzünde sürekli manasız sırıtma olan tiplerle iletişime geçmeyi deneyin tabi sonuçta en bol çocuk da o tiplerde var.Muhabbetim insanları sıkıyor gibi hissetmeye başladım doğal olamiyorum sanki. Birde bilirsiniz herkes etrafına neşe saçan pozitif insanlarla arkadaş olmak ister ve ben öyle değilim artıkişin içinden çıkamıyorum ,dar çevrede büyümedim iyi bir bölüm bitirip üstüne master yapıp yurt dışında yaşamış biriyim aslında ama suan bulunduğum durum hiç bana yakışmıyor
Bence oturduğunuz yer sizı çok etkilemiş. Doğrusu beni de açmazdı böyle bir yer. İnsan gerçekten sosyallik istiyor. Bu bir ihtiyaç. Aynı ihtiyaçların olduğu, cocukarın ortak sorunlarını filan konusabilmek filan.
Ben eşimin kardeşleriyle çok yakın oturuyorum. Neredeyse hiç özel zamanım kalmıyor. Ve bu durum kimi zaman cok rahatsız ediyor ama şu var ki istesem bile hiç yalnız kalamıyorum. Ya da canım sıkkın olduğunda kalkıp gidebiliyorum.
Bir arkadaşim da böyle bahsettiğiniz gibi müstakil evlerden oluşan lüks bir sitede oturuyor kayinvalidesiyle. Daha konforlu bir hayat için gittiler. Komşularla tanışmak için süslendim, tatli yaptım tabaklara koydum, kapılarına gittim dedı. Kimse kapıyı açmamış, açan da kapı aralığından açıp tesekkur edip kapatmış. Hiç bir sosyallik yok diye şikayet ediyorDu.
gUzel komşuluk olan apartmanli bir siteye tasinabilirsiniz. Ya da çocuğunuzla oyun gruplarına gidebilirsiniz. Veya hobi kurslarına gidip çevre edinebilirsiniz. Zaten çocuklar okula başlayınca bir veli arkadaş grubu oluşuyor.
Ayrıca tedavı kısmı sizi zorlar mı bilmiyorum ama yaş araligi yakın ikinci bir çocuk, sizin ve cocugunuzun yaşamını çok zenginlestirir.
Ben de tup bebek tedavisi görüyorum ve allah nasip ederse sırf yakın yaş araligiyla olması için havuz yöntemi uyguluyorum yumurta toplamada.
Tek çocuk her zaman size düşkün ve bu anne için çok yorucu. Ama iki çocuk hem birbirini oyalıyor. Hem de aile dinamikleri oluşmuş oluyor.
Oğlum 8 yaşında, tek çocuk. Devamlı bir misafir agirlama ve misafirliğe gitmek durumundayız oğlumla. Çünkü oyun arkadasına ihtiyacı var. Ben yetmiyorum. Doktor neden iki çocuk istiyorsun, zaten bir çocuğun var dediğinde, ikinci bir tek çocuk büyütmek istemiyorum dedim.
Bence oturduğunuz yer sizı çok etkilemiş. Doğrusu beni de açmazdı böyle bir yer. İnsan gerçekten sosyallik istiyor. Bu bir ihtiyaç. Aynı ihtiyaçların olduğu, cocukarın ortak sorunlarını filan konusabilmek filan.
Ben eşimin kardeşleriyle çok yakın oturuyorum. Neredeyse hiç özel zamanım kalmıyor. Ve bu durum kimi zaman cok rahatsız ediyor ama şu var ki istesem bile hiç yalnız kalamıyorum. Ya da canım sıkkın olduğunda kalkıp gidebiliyorum.
Bir arkadaşim da böyle bahsettiğiniz gibi müstakil evlerden oluşan lüks bir sitede oturuyor kayinvalidesiyle. Daha konforlu bir hayat için gittiler. Komşularla tanışmak için süslendim, tatli yaptım tabaklara koydum, kapılarına gittim dedı. Kimse kapıyı açmamış, açan da kapı aralığından açıp tesekkur edip kapatmış. Hiç bir sosyallik yok diye şikayet ediyorDu.
gUzel komşuluk olan apartmanli bir siteye tasinabilirsiniz. Ya da çocuğunuzla oyun gruplarına gidebilirsiniz. Veya hobi kurslarına gidip çevre edinebilirsiniz. Zaten çocuklar okula başlayınca bir veli arkadaş grubu oluşuyor.
Ayrıca tedavı kısmı sizi zorlar mı bilmiyorum ama yaş araligi yakın ikinci bir çocuk, sizin ve cocugunuzun yaşamını çok zenginlestirir.
Ben de tup bebek tedavisi görüyorum ve allah nasip ederse sırf yakın yaş araligiyla olması için havuz yöntemi uyguluyorum yumurta toplamada.
Tek çocuk her zaman size düşkün ve bu anne için çok yorucu. Ama iki çocuk hem birbirini oyalıyor. Hem de aile dinamikleri oluşmuş oluyor.
Oğlum 8 yaşında, tek çocuk. Devamlı bir misafir agirlama ve misafirliğe gitmek durumundayız oğlumla. Çünkü oyun arkadasına ihtiyacı var. Ben yetmiyorum. Doktor neden iki çocuk istiyorsun, zaten bir çocuğun var dediğinde, ikinci bir tek çocuk büyütmek istemiyorum dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?