Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
./ Aşkımdı, ayrıldı. Hoşça kaldı, kendine iyi baktı. Bir daha dönmezdi geri, bende dönmezdim. Kendimdi, kendimden vazgeçtim.../

Bir merhaba ile girerler hayatımıza. Geride kalana söz hakkı bile bırakmadan çekip giderler.. Ne kadar ağlamış, ne kadar üzülmüş umursamazlar. Bir de giderken hakkını helal et derler ya, haram ettikleri hayatın helalliğini neden isterler ki?

Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında... Önemli olmaz düştüğün yerler,atıldığın kuyular, aldığın yaralar...Yalan çıkan bildiğin tüm doğrular...
İşittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile, çabuk iyileşir o zaman...
Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen, yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan, seni olduğun gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan, istediği kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer ; Korkma incinmekten..!! Bırak sıyrıklar olsun dizlerinde !
Öper ve geçer..!

Bazen Acıyorum Kendime; Yaslanıp Yürüdüğüm Doğrularımla, Yanlış Omuzlara Baş Koymuşum Meğer . Ben Verdikçe İsteyen Ve Hep " Fedakarlık Gerek " Diye Sineye Çektiğim İnsanlarla Kesişti Yollarım. " Hani Yüreğimde Taşıdıklarım Ağır Gelmedi De Bana ! " Yorulduğumda Umutlarımı Tazeleyecek Bir Yüreği Karşımda Bulamadığımda Tükendim . Evet, Bazen Acıyorum Kendime, Ruhumdaki Bu Kanayan Yaraları Dindiremiyorum Ve Aynaya Bakınca; Yüzümde ki " Değdi mi ? " Diyen O Acı Tebessümü Bir Türlü İçime Sindiremiyorum...

Yaşattığın onca şeye rağmen
Hala sana yazıyor olmam nasıl da mutlu kılıyor nefsini
Lakin unutma
Bazen şairler
Yazdıkça tüketir içindekini...

Teorik olarak terkeden bütün sevgililer 'VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs'. Ama gel dese, gidecek kadar seviyoruz hepimiz..

Eski sevgiliye dönmek, ev tişortüyle dışarıya çıkmak gibi. Rahat, bildik ama özel değil. Hep bir huzursuzluk keşke giymeseydim..

Ayrildik,ustumden bir agirlik kalkti demissin....Sana yukledigim anlamdi o!Artik eskisi kadar HAFIFSIN.

bana istediğin bedduayı edebilirsin,
gökten kemik yağmaz biliyorum..
gidiyormussun yolun açık olsun !
sonuçta cehennemin dibininde,
bir yaradılış amacı var!
ben gidene değil gelene bakarım
insanda dünlerin hatırası olsa da,
mutluluklar hep yarınlardadir unutma...
benim için ne değişir ki...?
geçmişte özlediğimiz tek şey,
çocukluğumuz değilmi ki zaten..
ben seninle olan herşeyi çocukluğuma saydım...

M.Soysal

Gidersen,
Kızımın uyumadan önce,
Benden dinleyeceği masallardaki,
Kahraman olursun..
Kalırsan babası..

Bir erkek, onu düşünmeye zorlayan kadınlara hayran olur ama onlardan uzak durur...Onu güldüren kadından hoşlanır, kalbini kırana âşık olur ama iltifat edenle evlenir...

*Jules VERNE

Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
Dağı bile taşır insan âşık olup, inanınca..

(Şems-i Tebrizi)

Korkma beddua etmiyorum. Tutar biliyorsun ben de biliyorum. O yüzden dudaklarımda tek bir kötü cümle yok. Ne de olsa bir zamanlar sevmiştim seni. Yüreğime olan saygımdan mühürlendi sesim. Hakkında tek bir kötü cümlem yok. Hırsım, intikamım, öfkem, kinim hiç biri yok. Merhametim de yok. Bunu bile bile ölür ADAM olanı. NEYSE KI SEN ADAM DEĞILSIN SIKMA CANINI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…