Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
sen gözlerimin önünde, içindeki beni harcarken;
ben bir an bile seni unutmaya meyletmedim...
sen bildiğim gibi kalmadın ama, ben unuttuğun gibiyim hâlâ...

murathan mungan

Üzülmüyorum:çünkü hayat yeni birşeyler öğretti bana:hiç gitmiyecekmişmiş gibi sevenler hiç sevmemiş gibi gidenler miş ASLINDA.....Sunay Akın

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Bir kelebek avcısı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa, hayatın anlamını eliyle koymuş gibi bulmak kimin harcı?

Yaşlı bir adam, sabah erken evinden çıkmış,
yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.
Sokaktan geçenler yaşlı adamı hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.
Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olma...dığını inceleyeceklerini söylemişler.
Yaşlı adam huzursuzlanmış; acelesi olduğunu, röntgen istemediğini söylemiş.
Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar.
“Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum.” demiş.
“Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz.” denince,
yaşlı adam üzgün bir ifade ile: ”Ne yazık ki karım Alzheimer hastası, hiçbir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor” demiş.
Hemşireler hayretle: “Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden her gün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?” diye sormuşlar.
Adam buruk bir sesle:

“Ama ben onun kim olduğunu biliyorum…”

Evin varsa bir sıfır koymalısın varlıklar hanene,
İşin varsa bir sıfır daha koymalısın,
İş seninse üç sıfır daha koymalısın,
İşin iyi gidiyorsa üç sıfır daha,
Araban varsa bir sıfır,
...Yazlığın varsa bir sıfır daha,
Daha sıralanabilir sıfırlar hanesi.
Ancak, sağlığın varsa bir koyarsın başına, bütün sıfırlar anlamlı bir değere ulaşır.Yoksa sonuç sıfırdır, hiç uğraşmayasın boş yere.

Andy Rooney der ki..." Yasim ilerledikce, en cok otuz yasini asmis bayanlara deger vermeye basladim."
İste bunun sebeplerinden bir kaçı:

Otuz yasini gecmis bir kadin asla sizi gecenin bir yarisi uyandirip "ne dusunuyorsun?" diye sormaz.......
Umurunda degildir cunku ne dusundugunuz.
...Otuzunu asmis bir kadin TV deki maci seyretmek istemiyorsa, soylene soylene TV 'nin karsisinda yaninizda oturmaz.......
Yapmak istedigi bir seyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan birseydir.
Otuz yasini asmis bir kadin kendini yeterince iyi tanir ve kendinden emindir...
Kim oldugunu, ne oldugunu, ne istedigini, ve kimden istedigini bilir.
Otuzunu asmis cok az kadin onun hakkinda ya da yaptiklari hakkinda ne dusundugunuzu onemser.
Otuz yas ustu kadin cogunlukla buyuk aşklara, omur boyu surecek bagliliklara doymustur.
Hayatinda en son ihtiyaci oldugu sey bir baska miz miz, devamli soylenen, ne yapacagina karisan, yapiskan bir asiktir.
Otuzunu aşmis kadin, ağirbaslidir.Bir operanin ortasinda ya da pahali bir restoranda sizinle ciglik cigliga
kavga etmesi cok nadirdir...
Ha tabi hakettiyseniz, sizi vururken de hic tereddut etmez, sonuclarina katlanmayi da planlayarak...
Otuzunu asmis kadin ovguler yagdirmakta cok bonkordur, cogu hak edilmemis bile olsa.....
cunku takdir edilmemenin ne oldugunu iyi bilir.
Otuzunu asmis kadin sizi bayan arkadaslariyla rahatlikla tanistiracak kadar kendine guvenir......
Daha genc bir kadin, en iyi arkadasini bile gormezlikten gelebilir, yanindaki adama guvenmedigi icin.
Otuz yasin ustundeki kadin sizin onun arkadasina ilgi duymanizi hic sallamaz arkadasinin onun aldatmayacagini bilir.
Kadinlar yaslari ilerledikce medyumlasirlar. Ona gunah cikarmaniza Hic gerek yoktur..... Onlar her haltinizi bilirler.
Otuz yasini asmis bir kadin Kipkirmizi bir ruj surdugunde bu ona cok yakisir.
Ama daha genÇ kadinlarda boyle degildir. Çig durur.....
Otuz ustu kadinlar aciksozlu, dogrucu ve durustturler. Onun icin ne anlam tasidiginizi merak etmenize gerek yoktur. Ne kadar geri zekali oldugunuzu bir cirpida acik acik soyleyiverir eger bir geri zekali gibi davrandiysaniz.

Başını yaslayacağın bir omuz… Gözyaşlarınla yüzünü ıslatmaktan korkmayacağın bir yüz…Yoktu. Olmayacaktı. Kelime oyunuydu, aşk. Gün geldi, öğrendik; yalnızlığımıza yaslanmayı… Öğrendik; sadece kendi yüzümüzle ağlamayı…

Aşk denen birşey yaşıyorum... Ne "Tek taraflı" demeye dilim varıyor... Ne "Karşılıklı" demeye ispatım var..

Evi toparlamadan misafir çağrılmaz diyordu Kadın
Halının altına süpürülmeye de razıydı oysa Adam...Özgür Gümüşsoy

Aşk oda sıcaklığına göre maddenin üç halini de alabilir. Bağırıp küfrederken katıdır, öpüp kokladığınızda sıvıya dönüşürken, kapıyı çarpıp çıktığınızda ise buharlaşır. Bana kalırsa aşkın kimyası mutlaka öğretilmelidir eğitim/öğretim kurumlarında. Yoksa bu topraklardaki herhangi iki yüreğin periyodik değerlerinin tutma...sını beklemek ahmaklık olur.Özgür Gümüşsoy

hepside çok güzeldi hiç sıkılmadan bütün sayfaları okudum eline yüreğine sağlık arkadaşım bikaçtanesinide aldım müsadenle :)

hepside çok güzeldi hiç sıkılmadan bütün sayfaları okudum eline yüreğine sağlık arkadaşım bikaçtanesinide aldım müsadenle :)

cok tsk ederim vaktini ayırıp okudugun bir de bunu bilmemi sağladıgın icin..güzel paylasımlar yapmaya devam ederiz umarım..vizelerim vardı yoktum bir süredir tekrar döndüm aranıza..hosbuldum..

İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir. [V. Hugo]

Her ilin plaka kodunu ezbere bilip, Özel günleri unutabilen zeka kapasitesine sahip insana Türk Erkeği deniliyormuş.

Can Dündar

bαşındα "Dünyαmı değiştirdin" diyen kişinin, sonundα " Biz αyrı dünyαlαrın insαnlαrıyız" demesi insanı şaşırtmamalı..

Yılmaz Erdoğan

Öyle güzelleştirdin ki,
aldanmayı
Artık herkes
aldanabilir bu dünyada.
Sen bile aldanabilirsin
...Aldatmaktan
vakit bulursan...

Bir kadının giyebileceği en güzel giysi, sevdiği erkeğin kollarıdır.. ben öyle bir mutluluğa ulaşamayanlar için moda yapıyorum...

Uykuya daldığında düşün. Ama sadece düşün. Ben sadece ’düşün’ olabilirim

çok şey istemedim oysa,en iyisini hakediyorsun sanıyordum,bu yüzden benimle kal diyordum...
vazgeçtiim... şimdi git

Hayat ne yaşadıklarındır ne de kazandığın başarılar. Hayat dediğin, ömür boyunca ’hayatım’ diyebileceğin insanı bulunca başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…