Aslı'nın başucu defterinden seçmeler..

Paylaşımlarımı beğeniyor musunuz arkadaşlar?

• Ankete Katılan
    71
Haklıydın,
sen ve ben bir türlü 'biz' olamamıştık ,oysa sen giderken bütün siz'leri
almıştın,Şeref'siz , haysiyet'siz , karakter'siz en çokta ben'siz.../

‎"Git" keLimesini kbuL edemem."G" yi aLırım,Göz yaparım,GeL yaparım,Gam yaparım.
kaLanı götürebiLirsin.koLye yap meseLa Hiç oLmazsa adın yazar üzerinDe.
Küçük İskender

bazen susmak gerekiyormuş, bazen bomboş
bakmak hayatın yalanlarına...
anlamaya çalışmak saçmalık!
anlamadan yaşamak gerekiyormuş..
ama bazen!
...unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına.
zaman değilmiş gideni getiren, aslında zamanmış var olanı götüren...

demiştim sana hatırlarsan:
"önemli olan 'zamana bırakmak' değil,
'zamanla bırakmamak'tır.."
şimdi bana, geçen o zamanın
unutulmaz sancısı kalır...

"zamanın her şeyin ilacı olduğunu iddaa edenler, ilacın kullanım şeklinin fitil olduğundan hiç bahsetmezler.."

Aşk;sokaktaki adama göre; tokat attığında bile yüzündeki sıcak el iziyle sana sıcak bir çorba sunabilecek hatundur.

sokaktaki kadına göre; yüzünde sıcak bir tokat izi olsa bile çorba yapabileceği bir adamdır.

Aşk:
tezatlar dünyasıdır...

yere bastığını sanıp havada yürümektir...yerçekimini on kat artırıp kıpırdatmayandır

bu uyku faslı çok uzun sürdü hadi bitsin dedirtendir...saatlerce uyutandır

vitamin içmeden enerji verendir...ne yersen ne içersen iç kolunu kaldıramaz hale sokandır

çok konuşturandır...kim ararsa arasın çalan telefonu açmaya üşetendir

güzelleştirendir...çirkinleştirendir

telefonu yanından ayırmadığındır...telefonu camdan fırlattırandır

ışıldadığındır...söndüğündür

hayatın tek anlamıdır...hayatı anlamsızlaştırandır

hep istediğindir...bir daha asla istemeyeceğindir

Hani derdim ya sana.. 'sen ruhuma açtığım Başka bölümsün' diye..
Şimdi anlıyorum sevgili, fazladan kullanmışım B'leri..
Çünkü 'sen ruhuma açtığım Aşka Ölümsün..'
sen de iki kelime söylemişsin bana 'Bıraksın artık ' diye..
Bilirsin sevmiyorum ben 'B'leri..
...Sen de bana 'IRAKSIN ARTIK..!

Mutluluğumu sahte kelimelere satmıyorum ben!Hakedenlere armağan ediyorum...Kırdığım her insanın gönlünü almayı biliyorum...Gönlü bile olmayanlardansa artık özür dilemiyorum...Sadece teşekkür ediyorum...Siyahın yanında beyazın nasıl durduğunu bana gösterdikleri için!...Vaktimi harcamak istemiyorum...BAĞIŞLAYICI YÖNÜMÜ MEŞGULE VERDİM GÜLÜÜÜÜP GEÇİYORUM.....

Daha cesurum artık. Keske dememek için çabalıyorum... İçimde büyütmüyorum hiçbir şeyi.. Çok umursamıyorum ve cok anlam yüklemiyorum hiçbir şeye.... Giderken benle başlayan cümleleri dinlemiyorum bile.. Sadece tek bır cümle söylüyorum
“HER ŞEYİN HAYIRLISI''...

Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın.

‎" Her yalan unutuluyor zamanla ve her yara kabuk bağlıyor...Gidenler arkalarında kırık kalpler bırakıyor belki, Ama zamanla o yangınlar da sönüyor...Gün geliyor sadece "SEN" kalıyorsun...Ve ne giden geriye geliyor,Ne de döktügün göz yaşları onlara değiyor...O yüzden eger bu hayatta illa kıymet bilmek gerekiyorsa,Sadece... kendi kiymetini bil...! Bosver;her rüya güneşle sona eriyor.. ! "

Erkek adam ağlamaz derler ya hani sakın inanma! Unutma ki erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında...

Dunyada bir suru uzuntu var, ama kendisine beslenen askin usul usul azaldigini, bugunden yarina degil, hayir, kum saatinin icindeki kum gibi durdurulamaz bir sekilde akip gittigini hisseden bir kadinin icini kaplayan uzuntuden daha buyugunu bulmak guctur. Kadınlarin isildamak icin erkeklerin hayranligina ihtiyaci vardir

Back